www.engineering-norge.com
Alfalaval News

Nye Alfa Laval PlusClean rengjøringsdyse revolusjonerer tankrengjøring med 100% dekning

Med lanseringen av den nye Alfa Laval PlusClean®-rengjøringsdysen, er Alfa Lavals brede portefølje for tankrengjøring klar til å ta et gigantisk steg fremover. PlusClean leverer enestående 100 % tankrengjøringsdekning, opptil 80 % besparelser i vann- og rengjøringsmiddelkostnader, og ingen produktforurensning.

Nye Alfa Laval PlusClean rengjøringsdyse revolusjonerer tankrengjøring med 100% dekning

Sammen med en toppmontert tankrengjøringsapparat og installert i flukt med tankveggen eller bunnen, øker PlusClean produktiviteten og senker de totale eierkostnadene.

Ingen skyggeområder, ingen risiko for kontaminering
«Integrering av Alfa Laval PlusClean-rengjøringsdyse inn i enhver tank og tankrengjøringsprosess betyr at kontaminanter har ingen steder å gjemme seg,» sier Janne Pedersen, Global Portfolio Manager, tankrengjøring, Alfa Laval. «Nå kan vi virkelig holde løftet om optimal tankrengjøring. Ingen skyggeområder og ingen risiko for produkt-kontaminasjon. Enkelt og greit.»

Lett å installere - enkel å bruke
Med sitt optimaliserte, kraftige spraymønster leverer PlusClean 100 % rengjøringsdekning i skyggeområder som andre tankrengjøringsspraydyser går glipp av. Rengjøringsdysen er installert i flukt med tankveggen eller bunnen, og har en revolusjonerende, innebygd justeringsfunksjon som gjør installasjonen enkel og effektiv, noe som gir rengjøringsdekning i skyggeområder, for eksempel under agitatorblader. Dette sikrer grundig tankrengjøring, uovertruffen av andre apparater for tankrengjøring.

Konkurransefortrinn
Denne innovative rengjøringsdysen er perfekt for farmasøytiske, meieri-, mat-, drikke- og hjemmepleieindustriene, og gir enda mer effektiv rengjøring og forbedrer prosesseffektivitet og sikkerhet i tillegg til produktkvalitet. Dette betyr høyere produktivitet og øker konkurransefortrinnet for de som velger å legge PlusClean til sine tankregjøringsprosesser.

Bærekraft er kjernen
Hos Alfa Laval er bærekraft kjernen av virksomheten vår, og PlusClean er intet unntak. Denne revolusjonerende rengjøringsdysen gir betydelige besparelser i vann- og rengjøringsmidler, noe som reduserer miljøpåvirkningen.

For krevende hygieniske bruksområder
Standard Alfa Laval PlusClean leveres som en media-fjæraktivert rengjøringsdyse for hygienisk prosesstankrengjøring. En spesiell pneumatisk-drevet versjon er også tilgjengelig. For steril og aseptisk prosesstankrengjøring finnes Alfa Laval PlusClean UltraPure, som støttes av Alfa Laval Q-doc-dokumentasjonspakken for å sikre full sporbarhet i hele forsyningskjeden.

Finn ut hvordan 100 % regjøringsdekning fra Alfa Laval PusClean øker utbyttet og kutter kostnadene. Mer informasjon finnes på www.alfalaval.com/plusclean.

www.alfalaval.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne