www.engineering-norge.com
EPLAN

Strategiske partnere: Mitsubishi Electric Europe og Eplan

Mer integrering for elektrisk ingeniørarbeid og PLC-programmering Overføring av data fra elektrisk ingeniørarbeid direkte inn i PLC-programmering har nå blitt til en toppmoderne teknologi ved hjelp av integreringen av Eplan Electric P8 og GX Works2. Mitsubishi Electric Europe og Eplan arbeider med forbedringer som partnere i e-F@ctory Alliance for å øke prosjektkvalitet og datakonsistens for brukere.

Strategiske partnere: Mitsubishi Electric Europe og Eplan
Hartmut Pütz.jpg: «Prosjektkvalitet og datakonsistens forbedres ved hjelp av integreringen med GX Works2 og reduserer samtidig kostnadene og utviklingstiden til våre felles kunder.»  sier Hartmut Pütz, president ved Mitsubishi Electrics Factory Automation - Europeisk forretningsgruppe.

Utviklingsavdelingene hos Mitsubishi Electric og Eplan jobber i nært samarbeid for å oppnå optimal integreringen av elektrisk ingeniørarbeid og PLC-programmering. Eplan plattformen og GX Works2 - Mitsubishi Electrics programmeringsprogramvare for sine PCL-er i MELSEC-serien er nå koblet sammen igjennom det nye grensesnittet. Dette muliggjør reduksjoner i utviklingskostnadene på mer enn 50 prosent for felles kunder. Her har du et spesifikt brukereksempel: en elektrisk ingeniør lager et kablingsdiagram og med ett museklikk sender han informasjonen for I/O-adressene og funksjonstekstene (som eksempler) til PLC-programmereren, som programmerer GX Works2-kontroller.  Denne automatiske datautvekslingen gjør at man sikrer seg mot tidskrevende og kostbare feil.

Dette fører så til betraktelig reduksjon i utviklings- og idriftsettelsestid for anlegg og systemer. Som en del av denne plattformen kombinerer Eplan Electric P8 dataen for elektrisk maskinvareplanlegging og kontrollteknologi i tillegg til omfattende dokumentasjon. «Prosjektkvalitet og datakonsistens forbedres ved hjelp av integreringen med GX Works2 og reduserer samtidig kostnadene og utviklingstiden til våre felles kunder.» sier Hartmut Pütz, president ved Mitsubishi Electrics Factory Automation - Europeisk forretningsgruppe. Maximilian Brandl, president for Eplan, legger til: «Det gleder oss å være medlem av Mitsubishi Electrics partnernettverk. Våre globale kunder drar fordel av E-CAD- og PLC-grensesnittet samt den høye komponenttilgjengeligheten til Eplan Data Portal. Videre vil dette samarbeidet med Mitsubishi Electric Europe styrke vår nye etablering i Japan.»

Strategiske partnere: Mitsubishi Electric Europe og Eplan

Maximilian Brandl.jpg: Maximilian Brandl, president for Eplan: «Våre globale kunder drar fordel av E-CAD- og PLC-grensesnittet samt den høye komponenttilgjengeligheten til Eplan Data Portal.»

Den sentrale Eplan-plattformen omfatter data fra forhåndsplanlegging til detaljert ingeniørarbeid. Denne informasjonen kan brukes som grunnlag for videre prosjektfaser i den PLC-orienterte automatiseringsteknologien. Videre kan makroer (biblioteker) og CAD-produktdata fra Mitsubishi Electric integreres for å akselerere komponentvalg, konfigurasjon og diagramdesign. Så snart det elektriske ingeniørarbeidet er fullført kan alle dataene som er lagret i Eplan importeres direkte inn i GX Works2, noe som gir en rask og enkel systemkonfigurasjon og -programmering. Prosjekter som lagres i biblioteker kan også brukes for fremtidig bruk, en funksjon, et program eller en systemstruktur som er designet, testet og godkjent er derved tilgjengelig for integrering i et nytt system på noen få minutter, noe som betraktelig forenkler opprettelsen av fremtidige konstruksjoner. Ingeniører drar fordel av disse innovative løsningene på tvers av fagområder og utover prosjektfaser og utviklingsprosesser.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne