www.engineering-norge.com
Steute

Industry 4.0: bryterutstyr i morgendagens industriproduksjon

Ved SPS IPC Drives 2014 vil Steute ikke bare vise frem nye bryterutstyr som er klar for serieproduksjon fra sine forretningsdivisjoner Automation, Extreme og Wireless. Vi kommer også til å adressere spørsmålet om hvilke oppgaver bryterenheter vil måtte ta i morgendagens industriproduksjon, dvs. etter den fjerde industrirevolusjonen.

Industry 4.0: bryterutstyr i morgendagens industriproduksjon
En demonstrasjon som vil finnes i hjertet av vår utstilling har blitt spesialbygd for dette formålet . Et «e-Kanban-system» for monteringsstasjoner registrerer automatisk når en operatør fjerner en beholder fra en bevegende hylle. Når dette skjer vil en vippebryter aktiveres i en trådløs posisjonsbryter som drives av et batteri med lang levetid.

Trådløse brytere som denne er av den aller nyeste tilgjengelige teknologien. Det som er helt nytt med detter er måten signalene behandles på. Bryterenhetene er utstyrt med en programvareplattform, utviklet av Steute, som tillater integrering i kundespesifikke kommunikasjonsnettverk. Dette muliggjør den største fleksibiliteten ved tilordning av funksjonaliteter og informasjonsleveranse.

Brukeren kan bestemme om de trådløse bryterenhetene som bruker denne teknologien skal kommunisere over Internett, over deres egne IP-adresser, over Wi-Fi eller via andre lokale nettverk. Her er programvareplattformen fundamentalt allsidig. Demonstrasjonen vil vise integreringen av trådløst bryterutstyr i «Industri 4.0» produksjonsanlegg og Steute-ansatte vil være til stede for ekspertsamtaler med besøkende til utstillingen.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne