www.engineering-norge.com
EPLAN

24/7: High Value Support

Globale firmaer jobber ofte døgnet rundt. De har korte leveringsfrister for kundeprosjekter og utviklingen av nye produkter. Eplan støtter disse firmaene med sin nye High Value Support. Firmaer kan dra fordel av utvidede supporttjenester, inkludert verdensdekkende 24-timers engelsk telefonsupport, svar i løpet av mindre enn to timer, problemanalyse via Remote Tool og personlig kundestøtte med en teknisk support-sjef.

24/7: High Value Support
Bernd Schewior.jpg: «Vi hjelper våre kunder med å jobbe med Eplan så effektivt som mulig, hvor som helst i verden,» sier Bernd Schewior, direktør for Professional Services.

Monheim/Nuremberg, 25 november 2014 - Mange firmaer jobber fra flere verdensdeler og deres utviklingsavdelinger er bemannet døgnet rundt. Driftspålitelighet og systemtilgjengelighet er avgjørende, og en høy grad av kundeservice er nødvendig. Med den nye High Value Support kan løsningsleverandøren Eplan tilby fullstendig global support. Globale aktører vil dra fordel av døgnåpen telefonsupport, hver eneste dag i året, uten å måtte vente mer enn to timer for en Eplan-teknikker, og personlig kundebehandling med en teknisk support-sjef. Eplan jobber mot en utfordrende målsetning med disse tjenestetilbudene. «Vi hjelper våre kunder å arbeide med Eplan så effektivt som mulig, hvor som helst i verden til enhver tid» sier Bernd Schewior, direktør for Professional Services. Denne tekniske supporten komplimenteres av det nettbaserte Eplan Solution Center og dets integrerte kunnskapsdatabase, her kan brukere finne løsninger og dokumentasjon ved hjelp av nøkkelordsøk og de kan raskt selv løse potensielle problemer.

Tekniske support-sjefer tilbyr personlig kontakt og kjenner til kundens systemmiljø og -prosesser. Sjefene har en oversikt over alle innkommende support-forespørsler og de er ansvarlige for å gi brukerne den informasjonen de behøver. De har mange års erfaring innen teknisk kunde-support og avansert systemvedlikehold og de jobber nært innenfor spesialiserte Eplan-områder.


Tre supportnivåer for å møte dine behov


Siden hvert firma has sin egen struktur og forskjellige tekniske supportkrav, kan Eplan tilby tre forskjellige tjenestenivåer å velge mellom. Eplan Basic Support, som tidligere ble tilbudt som en del av standard tjenester, tilbyr alle de nødvendige kjernefunksjonene til teknisk support, inkludert oppdateringer, tilgang til Eplan Solution Center og Eplan Data Portal samt telefonsupport på virkedager mellom 08.00 og 17.00 på mange forskjellige språk. Adgang til Eplan Solution Center ble lagt til denne pakken ved begynnelsen av året og kommer med mange fordeler, slik som den integrerte kunnskapsdatabasen. Firmaer som velger Premium Support mottar ekstrafordeler slik som kortere ventetider, support for flere programversjoner og utvidet support for IT-applikasjoner. Det høyeste nivået, High Value Support, inkluderer det fullstendige spekteret av tjenester for firmaer.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne