www.engineering-norge.com
FPT Industrial

FPT INDUSTRIAL PRESENTERER SIN NYE KJØLKØLTE C16 600 MARINE MOTOR FOR KOMMERSIELLE FARTØY

FPT Industrial og dets partner og distributør Frydenbø Industri AS vil sammen delta på Nor-Shipping 2022, den toårige messen dedikert til marin teknologiinnovasjon og bærekraftige løsninger som arrangeres på NOVA Spektrum i Lillestrøm (Oslo, Norge) fra 4. til 7. april 2022. arrangementet på den delte standen (Hall D, Stand D05-30) vil være avdukingen av kjølkjølekonfigurasjonen til den nylig lanserte C16 600 marinemotoren for kommersielle fartøyer.Allerede tatt i bruk av FPT Industrial på sine N40 250 E, N67 450 N og N67 570 EVO marine drivlinjer som ble avduket i april 2021 under den digitale lanseringen »Marine Virtual Experience», er Keel Cooling en løsning for effektiv kjøling av motorer som opererer i sand, gjørmete og grunt vann.

Takket være sin plassering langs kjølen eller innlemmet i selve skroget, og derfor i konstant kontakt med vannet, kan et slikt kjølesystem effektivt spre motorvarmen og kjøle den ned, uten at det er nødvendig å sirkulere saltvann i motoren. Hovedfordelene inkluderer å beskytte motoren mot sjøvannskorrosjon, forhindre hyppig tilstopping av sjøvannsfilteret og skade på sjøvannshjulet.


FPT INDUSTRIAL PRESENTERER SIN NYE KJØLKØLTE C16 600 MARINE MOTOR FOR KOMMERSIELLE FARTØY


Den nye C16 600 Keel Cooling, som allerede er tilgjengelig for bestilling, er ideell for skyve- og slepebåter, ferger, mudderskip og kommersielle fiskefartøyer, som opererer i brunt farvann, indre vannveier og havner.

»Gjennom dette nye tillegget til vårt marine utvalg av Keel Cooling-konfigurasjoner,» sier Fabio Rigon, FPT Industrial Vice President Europe, »tar vi sikte på å tilby en bredere kundebase alle fordelene med denne løsningen som garanterer redusert nedetid med klare økonomiske og operasjonelle fordeler for fagfolk som arbeider i bestemte driftsområder. Vi er glade for å presentere vår C16 600 Keel Cooling på Nor-Shipping, en av de viktigste marine industribegivenhetene i Nord-Europa, og vi setter virkelig pris på samarbeidet med Frydenbø som bekrefter å være gjensidig fordelaktig for våre organisasjoner.»

»Som mangeårig partner og distributør av FPT Industrial i Norge og Sverige, er vi spesielt glade og stolte over å ha blitt valgt til å være vertskap for debuten av denne marinemotoren som perfekt passer de profesjonelle behovene til våre kunder som opererer i fjorder og innsjøer rundt om i Norge. ,» sier Per Jarle Røyrvik, administrerende direktør i Frydenbø Industri AS Marine.

C16 600 Kølkjøling tekniske spesifikasjoner

Sylinderarrangement: In-line 6 sylinder

Ventiler per sylinder: 4

Slagvolum: 15,9 liter

Injeksjonssystem: common rail

Luftbehandling: ett-trinns vannkjølt / wastegate turbo + etterkjøler

Vedlikeholdsintervall: 600 timer

Tørrvekt: 1.570 kg

Dimensjoner (LxWxH): 1,465 x 1,000 x 1,160 mm

www.fptindustrial.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne