www.engineering-norge.com
BRADY

Brady Brand Protection inngår samarbeid med Element Case

Innovativ produsent av avansert tilbehør til smarttelefoner og nettbrett beskytter produktene og merkevarene med Bradys merkesystem for verifisering av produkter

Brady Brand Protection inngår samarbeid med Element Case
Brady (NYSE:BRC), som er ledende leverandør av integrerte løsninger for merkevarebeskyttelse, kunngjorde i dag at avdelingen for merkevarebeskyttelse har utviklet et spesialtilpasset system for produktverifisering for å beskytte avansert Element Case-tilbehør til smarttelefoner og nettbrett mot kopiering.

Løsningen omfatter komplekse og sikre etiketter som kan skannes av smarttelefoner utstyrt med en kommersielt tilgjengelig strekkodeleser-app, for å verifisere produkter. Eksterne etiketter på produktemballasjen stemmer overens med interne etiketter i produktets ramme, noe som sikrer umiddelbar digital verifisering. Brady har integrert HP’s Global Product Authentication Service (GPAS) i løsningen, noe som gir Element Case-kunder og leverandørkjedepartnere anledning til umiddelbart å stadfeste om et produkt er ekte eller ikke.

Reaksjon på piratkopiering
Element Case er ledende produsent av luksuriøst tilbehør til smarttelefoner og nettbrett. I likhet med populær kulturen har selskapet opplevd stor grad av piratkopiering på internasjonale markeder. For å eliminere slike kopier og gi bevisste kunder full beskyttelse mot etterligninger har selskapet innlemmet Bradys nyeste teknologi for produktverifisering.

I tillegg til denne nye anti-kopieringsløsningen har Element Case registrert sine varemerker internasjonalt, aggressivt forfulgt rettskrenkere og ansatt et team som skal identifisere og bekjempe kopivirksomhet. Bradys merkevarebeskyttelse er det perfekte supplementet til slike interne tiltak.

Det unike med Brady
På bakgrunn av grundig forskning er Bradys HP GPAS-plattform med sine merkeløsninger valgt ut som det best egnede digitale autentiseringsverktøyet for Element Case. Den byr på nettskybasert beskyttelse ved at forbrukere og leverandørtjenestepartnere umiddelbart kan få bekreftet om produktene er ekte ved hjelp av smarttelefoner. Dessuten gir den Element Case mulighet til sporing av forsyningskjeden og sanntidsanalyse via en forretningsregel som kan skreddersys.

«Hos Brady fikk vi ærlig og praktisk informasjon om de mulighetene og begrensningene et autentiseringssystem gir, og de var fleksible med tanke på krav vi stilte, både i forhold til selskapet og produktene», sier Jeff Sasaki, grunnlegger og administrerende direktør i Element Case. «De hadde en unik tilnærming ved at de tilegnet seg en grundig forståelse av vår merkevare og leverandørkjede før de la frem en spesialtilpasset løsning som fullt ut er rettet mot våre behov.»

«Vi gleder oss til å hjelpe Element Case med å skape følelsen av en komplett merkevare ved hjelp av våre fysiske og digitale merkeløsninger. Med disse verktøyene kan kundene skanne og registrere produktene de kjøper, slik at de kan være en del av Element Case-kulturen. I tillegg vil selskapet være i stand til å bekjempe problemer med privatkopi og øke salget», sier Dennis Polinski, internasjonal produktsjef for Bradys løsninger for merkevarebeskyttelse.

«Samarbeidet med Element Case gir oss ikke bare mulighet til å bistå i kampen mot piratkopiering, men også til å støtte en fantastisk merkevare som tilbyr forbrukerne et unikt, estetisk produkt som er kjent for varigheten», tilføyer Polinski.

Mer informasjon om Element Case finner du på ElementCase.com. Mer informasjon om Bradys løsninger for merkevarebeskyttelse finner du på www.BradyProtection.com, eller du kan sende en
e-post til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Litt om Element Case
Element Case er et foregangsmerke innen livsstil og tilbyr enestående tilbehør til mobile enheter. Å eie et Element Case-produkt vitner om et ønske om å utruste seg med det beste i klassen, for de er både sjeldne og eksklusive. Ingenting kan sammenlignes med kvaliteten og den innovative designen til et ekte Element Case-produkt.
Brady Brand Protection inngår samarbeid med Element Case

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne