www.engineering-norge.com
Universal Robots News

UNIVERSAL ROBOTS LANSERER DEN NYE 20 KG INDUSTRIELLE COBOT I SIN LEDENDE PORTEFØLJE

Universal Robots, den danske produsenten av samarbeidsroboter (cobots), har kunngjort at de vil legge til en ny 20 kg cobot i produktsortimentet.

UNIVERSAL ROBOTS LANSERER DEN NYE 20 KG INDUSTRIELLE COBOT I SIN LEDENDE PORTEFØLJE

COBOT kalles UR20 og kan skryte av et helt nytt design basert på Universal Robots erfaring innen svært raffinert ingeniørfag og er det siste tilskuddet til selskapets sterke portefølje av cobots.

UR20 er det beste beviset på UniversalRobots innovasjon i cobot-segmnetet , med et helt nytt design som gir enda raskere syklustider samt muligheten til å håndtere tyngre belastninger. Rekkevidden på 1750 mm er designet for å fungere opptil full høyde på en standard Euro-pall, noe som vil forvandle måten selskaper pakker og palleterer på. Den lille størrelsen gjør det samtidig mulig for selskaper å oppnå mer innenfor sitt eksisterende produksjonsområde.

I tillegg til palletering forventer Universal Robots at UR20 skal brukes til sveising, materialhåndtering, maskinarbeid og maskintilpasning, samt for innovative løsninger skapt av selskapets partnerøkosystem.

Universal Robots administrerende direktør, Kim Povlsen sier:
''Dette er ikke bare en større versjon av våre eksisterende cobots; Det er en omdefinert kobot''.

''UR20 er den mest innovative coboten vi har produsert og den siste utviklingen fra 17 års teknisk erfaring innen robotindustrien. Våre erfarne ingeniører har fullstendig rekonstruert armen samtidig som de beholder det samme intuitive brukergrensesnittet som vi lenge har blitt hyllet for''.

''Fordelene med UR20 er betydelige. Fra raskere syklustider og muligheten til å håndtere tyngre belastninger til større rekkevidde med en mindre størrelse. Vi har også innlemmet avanserte programvareforbedringer som gir brukerne tidligere definerte bevegelseskontrollfunksjoner''.

Universal Robots lanserte verdens første kommersielt funksjonelle cobot i 2008 og har siden da gjenoppbygd et økosystem med mer enn 1100 integratorer, distributører og uavhengige partnere som lager komponenter, utstyr og applikasjoner for sine cobots. Selskapet har solgt mer enn 50,000 XNUMX cobots og gjennom sin etablerte kundebase trukket på kunnskapen de har fått for utformingen av sitt nyeste produkt.

UR20 signaliserer starten på en ny serie innovative neste generasjons cobots som vil utfylle selskapets svært vellykkede e-serie.

Kim Povlsen fortsetter:
''Vår forpliktelse til hver kundes suksess gjenspeiles i innsatsen vi legger ned for produktene våre, og utviklingen av UR20 er et perfekt eksempel på dette. Vi er dedikerte til kvalitetsteknikk, fantastisk nordisk design og en eksepsjonell brukeropplevelse som spenner seg fra programvare til sluttprodukter''.

''UR20 er bare begynnelsen. Vi lanserer vår neste generasjons høylastmodell som den første på markedet fordi den vil gjøre ende-til-ende-automatisering til virkelighet for kundene våre, slik at de kan bruke cobot-automatisering til å dekke nye oppgaver. Det neste trinnet i å omdefinere automatisering vil være å bringe de samme innovative funksjonene til en ny familie av cobots. Så hold utkikk – vi gleder oss til å vise hva fremtiden bringer''.

www.universal-robots.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne