www.engineering-norge.com
Parker News

Parker termisk avlastningsventil med A-LOK® doble hylsekoblinger gir uovertruffen lekkasjefri ytelse i industrielle gassbruksområder

Parker Hannifin, den globalt ledende bedriften innenfor bevegelses- og styringsteknologier, har lansert et stort utvalg av kryogeniske, termiske avlastningsventiler i rustfritt stål med mulighet for to integrerte hylser med A-LOK®-koblinger.

Parker termisk avlastningsventil med A-LOK® doble hylsekoblinger gir uovertruffen lekkasjefri ytelse i industrielle gassbruksområder

Parkers A-LOK-koblingsteknologi med to hylser gir lekkasjefri ytelse i en rekke bruksområder og gir kundene store fordeler innenfor sikkerhet, pålitelighet, hastighet og enkel montering.

A-LOK-koblinger bruker et avansert system med to hylser for pålitelighet og enkel montering og demontering uten behov for spesialverktøy. Designet sørger for at alle produksjonsbevegelser overføres aksialt til røret, uten noen radiale bevegelser som legger til stress på røret, noe som sikrer at dets mekaniske integritet ikke reduseres.

A-LOK-koblinger med to hylser drar også nytte av Parkers banebrytende Suparcase®-teknologi, en patentert kjemisk herdeprosess for behandling av hylser i ASTM 316-rustfritt stål, som gir et unikt sett med fysiske egenskaper som forbedrer koblingens korrosjonsmotstand betraktelig.

«På grunn av kundeetterspørsel har Parker designet en termisk avlastningsventil i rustfritt stål med A-LOK-koblinger, som fjerner behovet for koniske gjenger, PTFE-tape og gjengetetningsmiddel. Dette gir kunden redusert monteringstid og kostnader,»
 Olga Krasilnikova, produktsjef hos Instrumentation Products Division Europe, sier.

Den termiske avlastningsventilen (TRV) Parker Bestobell er nå tilgjengelig i rustfritt stål med 12 mm A-LOK-koblinger. Den er en kompakt, kryogenisk avlastningsventil som er designet for å forhindre skader på rørsystemer og utstyr forårsaket av utvidelse av flytende gasser, ved å avlaste overtrykket i et rørsystem med væske på grunn av en temperaturøkning.

Når flytende gasser blir fanget mellom to lukkede ventiler, en situasjon kjent som væskelås, kan oppvarmingen og påfølgende koking føre til en farlig trykkøkning, og konsekvensene kan være katastrofale.

Parker Bestobell TRV er utformet spesielt med tanke på dette bruksområdet, ved bruk av materialer som er spesielt egnet for dette formålet. En stor fordel med dette er at ventilen ikke setter seg fast i setet selv når den står ubrukt over lengre tid. Ventilen tilbakestilles også riktig etter ventilering av ekspansjonsvæsken, noe som forhindrer sløsing av dyre kryogeniske gasser.

Finn ut mer om Parkers kryogeniske, termiske avlastningsventil på: https://ph.parker.com/no/nb/cryogenic-thermal-relief-valve

www.parker.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne