www.engineering-norge.com
Vossloh

Vossloh og VR Track danner to fellesforetak i Finland

• Forsterkelse av Vosslohs kjernedivisjoner Customized Modules og Lifecycle Solutions • Internasjonalisering og høyere verdiskapning • Positive driftsfortjenester fra 2015

Vossloh og VR Track danner to fellesforetak i Finland
Werdohl, 26. mai 2015. Vossloh og VR Track, et datterselskap til det finske statseide jernbaneselskapet VR Group, danner to fellesforetak. I sammen med sin partner vil Vossloh operere tre bryterproduksjonsanlegg i tillegg til et produksjonsanlegg av helsveisede skinner. Vossloh vil holde en eierandel på 60 prosent av hvert fellesforetak. Kontraktene ble signert i mai, transaksjonene forventes å være fullført rundt halvårsskiftet. Den estimerte årlige omsetningen til de to fellesforetakene er på € 20 til € 30 millioner med en positiv driftsinntekt allerede i 2015.

Med fellesforetakene vil Vossloh betraktelig øke sin verdiskapning for forretningsdivisjonen Customized Modules i Finland og internasjonaliserer aktivitetetene til forretningsdivisjonen Lifecycle Solutions i et marked som karakteriseres av en omfattende strategi for jernbaneinvestering. Totalt følger transaksjonene de strategiske ambisjonene til Vossloh om å videre forsterke deres stilling innenfor utvalgte attraktive jernbaneinfrastrukturmarkeder.

Dr.h.c. Hans Martin Schabert, direktør for Vossloh AG: «Ved å danne fellesforetakene med VR Track forbedrer vi vår tilgang til det krevende finske markedet og legger et viktig grunnlag for akselerert vekst for vår kjernedivisjon i Nord-Europa. Vi ser frem til videre intensivering av samarbeidet med vår erfarne langtids forretningspartner, VR Track».

Vossloh og VR Track danner to fellesforetak i Finland

Ville Saksi, direktør for VR Track tilføyer: «Med Vossloh har vi funnet en egnet og velkjent jernbaneteknologispesialist for en felles og vellykket utvikling av brytersystemene og tjenesteaktivitetene for jernbaneinfrastruktur. Vårt eksisterende og vellykkede forretningssamarbeid vil videre utvides og styrkes igjennom fellesforetakene.»

Brytervirksomheten vil integreres i Vosslohs divisjon Customized Modules som leverer individualiserte infrastrukturmoduler. Vossloh bidrar med sine eksisterende brytersystemmidler i Finland. Sveiseanlegget vil bli en del av Vosslohs divisjon Lifecycle Solutions som leverer omfattende jernbanetjenester og utfyller de andre to kjernedivisjonene med et utvalg av spesialiserte tjenester.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne