www.engineering-norge.com
Parker News

Parker Technopolymer-ventil tilbyr installasjon og vedlikehold uten verktøy

Parker Hannifin har lansert Q og C Series Technopolymer ventilsystem, en banebrytende standard for drikkevaredispenserindustrien.

Parker Technopolymer-ventil tilbyr installasjon og vedlikehold uten verktøy

Denne serien bringer en rekke innovasjoner og designfordeler til markedet innen magnetventilteknologi for væskehåndtering. Teknopolymer-ventilsystemets Q-serie er designet for å tilby rask installasjon og vedlikehold gjennom et skyvesystem med et konsept uten behov for verktøy. C-seriens patron er en engangsmagnetventil som gjør Q-serien komplett.

C-serien kan bestilles som erstatning for den innebygde i Q-serie-patronen, eller den kan integreres i en innsats som er designet i henhold til dimensjonale tegninger for å realisere manifolder eller spesifikke systemer.

Den nye serien tar tak i de uløste behovene til kunder og det tilknyttede industrisegmentet når det gjelder installasjon uten behov for verktøy, enkelt vedlikehold, tilgjengelighet og enestående driftstid, samt pålitelighet og holdbarhet som er grunnleggende for Parker-produkter.

Hele magnetventilen er designet rundt et engangspatronkonsept. Patronen er en full ventil som integrerer alle de bevegelige delene og de som er utsatt for forringelse. Både rutinemessig forebyggende og ikke-planlagt vedlikehold av produktet kan nå utføres på stedet, og engangspatronen byttes bare ut med en ny. Klemmen som blokkerer ventilspolen i enheten, kan brukes til å trekke ut engangspatronen.

Parkers teknopolymer-serie er utstyrt med Parker Tracking System (PTS). PTS er en løsning for merking og administrasjon av utstyr som er utviklet, driftet og støttet av Parker Hannifin. Den kan brukes til å merke og administrere både Parker-deler og deler som ikke er fra Parker. Umiddelbar sporbarhet, tilgjengelighet for dokumenter og tekniske spesifikasjoner og tilgjengelige kontaktpunkter er tilgjengelig på installasjonspunktet, noe som forbedrer kundeopplevelsen og gjør disse produktene til en sentral teknologi.

Det modulære konseptet til Parker-produktene, med separate magnetventiler og elektriske deler, gir kunden økt fleksibilitet ved å muliggjøre et stort antall kombinasjoner. Denne ekstra fleksibiliteten betyr at distributørene kan redusere ventilbeholdningen betydelig, samtidig som samme funksjonsnivå beholdes. Parker har uovertruffen erfaring i å utvikle tilpassede produktløsninger som overholder de strengeste tekniske, miljømessige, energi- og levetidskravene.

Hvis du vil ha mer informasjon om teknopolymer-ventilsystemets Q-serie og C-serie, kan du gå til:

www.parker.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne