www.engineering-norge.com
Parker News

Parker lanserer ny krympekraftenhet 85CE-PDP for større fleksibilitet og produktivitet

Parker har lansert en fleksibel krympekraftenhet for å øke produktiviteten og allsidigheten for mindre slangemonteringsbehov.

Parker lanserer ny krympekraftenhet 85CE-PDP for større fleksibilitet og produktivitet

Parkers nye 85CE-PDP krympekraftenhet er en effektiv og fleksibel måte å krympe slanger på hvor som helst, uavhengig av strøm- og luftforsyning. Dette vil gjøre slangekrymping langt mer produktivt ettersom det vil være mulig å krympe slangen elektrisk i stedet for manuelt.

85CE-PDP fungerer med alle kommersielt tilgjengelige trådløse skrutrekkere. Dette gjør den fleksibel å bruke, spesielt for landbruk, skogbruk, anlegg og mobil hydraulikk. Den kan brukes hvor som helst, uten spesielle kraftenheter, andre strømkilder eller lufttilførsel. Sammen med eksisterende krympeverktøy fra Parker, Karrykrimp 1 og 2, gir den enda mer fleksible og produktive alternativer for krymping av slangekoblinger.

Krympekraftenheten 85CE-PDP har en flowhastighet på opptil 2,2 (0,68) l/min og et nominelt trykk på 70 MPa (700 bar). Trykket kan måles med det integrerte trykktestpunktet. Den har en forhåndsinnstilt trykkavlastingsventil på 700 bar som kan justeres manuelt, og sekskantet SW 13 mm drivaksel. 85CE-PDP kan brukes i temperaturer fra +10 °C til +35 °C. Med et oljevolum på 2,5 l har enheten en vekt på 9 kg, så det er enkelt å bære den med den integrerte skulderremmen.

Krympekraftenheten passer perfekt med 700 bars slangemontering, størrelse -4 inkludert hannkobling og håndtak produsert av Parker. Dette nye tilbudet gir kundene et valg. Så enheten kan bæres og brukes fleksibelt, tilbyr Parker de to håndpumpene, Karrykrimp 1 og 2. Og den nye 85CE-PDP-pumpen, som drives med en trådløs skrutrekker, vil øke produktiviteten og allsidigheten for mindre slangemonteringsbehov. Andre tilgjengelige versjoner inkluderer en elektrisk pumpe, elektrisk kraftenhet og luft-/hydraulikkpumpe.

Du finner mer informasjon på https://ph.parker.com/no/nb/crimper-power-units-europe/85ce-pdp.

www.parker.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne