www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

Den desentraliserte frekvensomformeren NORDAC ON – nå med utvidet effektområde

NORD DRIVESYSTEMS utviklet spesielt sine desentraliserte NORDAC ONSK 300P frekvensomformere for kravene til horisontal transportørteknologi innen intralogistikk og lager. Inverterne kjennetegnes av et integrert Ethernet-grensesnitt, IIoT-evne, full pluggbarhet og en kompakt design. Nå er effektområdet til NORDAC ON utvidet til 3 kW.

Den desentraliserte frekvensomformeren NORDAC ON – nå med utvidet effektområde
nts.jpg: Effektområdet til NORDAC ON desentraliserte frekvensomformeren er nå utvidet til 2,6 kW og NORDAC ON+ til opptil 3 kW Bilde: NORD DRIVESYSTEMS

NORDAC ON frekvensomformere er en del av NORDs modulsystem og kan kombineres optimalt med produsentens motorer.

• NORDAC ON ble designet for applikasjoner med asynkronmotorer,
• NORDAC ON+ ble designet for kombinasjonen med høyeffektive IE5+ synkronmotorer.

Drevene kan brukes over et bredt hastighetsområde og gir dermed mulighet for variantreduksjon, for eksempel i store intralogistikksystemer. NORDAC ON er nå designet for effektområder på opptil 2,6 kW - NORDAC ON+ for opptil 3 kW. Begge har integrerte industrielle Ethernet-grensesnitt. Kommunikasjonsprotokollene, for eksempel Profinet, EtherNet/IP eller EtherCAT, kan enkelt stilles inn via parametere. Fastvareoppdateringer kan også implementeres via Ethernet. Dette gjør NORDAC ON/ON+ frekvensomformere optimalt egnet for integrering i IIoT-miljøer. Utstyret inkluderer også et diagnosegrensesnitt, M12-tilkoblinger for sensorer og aktuatorer og, med NORDAC ON+, et ekstra protokollbasert kodergrensesnitt som er godt beskyttet mot forstyrrelser.

Økonomisk plug-and-play-løsning
De plassbesparende desentraliserte inverterne kan integreres perfekt i transportbåndsystemer, noe som reduserer ledningsarbeidet betydelig sammenlignet med sentraliserte frekvensomformere. De pluggbare tilkoblingene gjør NORDAC ON/ON+ til en økonomisk plug-and-play-løsning for intralogistikkapplikasjoner. Inverterne egner seg for direkte motormontering eller for veggmontering.

Som med alle NORD frekvensomformere er NORDAC ON/ON+ utstyrt med en kraftig PLS for funksjoner nær frekvensomformeren. Den kan behandle data fra tilkoblede sensorer og aktuatorer, initiere kontrollsekvenser og kommunisere stasjons- og applikasjonsdata til kontrollsenteret, nettverkskomponenter eller til skylagring.

Valgfrie utvidelser
Følgende utvidelser er tilgjengelige for NORDAC ON omformere: Funksjonelle sikkerhetsfunksjoner som STO, interne bremsemotstander for dynamiske start/stopp-prosesser, og en integrert bremsekontroll, som styrer motorholdebremsen uten slitasje og sikrer pålitelig holding av stoppposisjonen kl. stillestående, for eksempel i skråtransportører.

Dens temperaturtoleranser fra -30  til +40  C, gjør NORDAC ON-serien også egnet for dypfrysing.


  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne