www.engineering-norge.com
BRADY

Nye, svært effektive absorpsjonsmatter

Brady SPC introduserer en ny serie svært effektive absorpsjonsmatter med både lang holdbarhet og høy absorpsjonsevne. Bradys høyeffektive absorpsjonsmatter er utviklet for områder med stor aktivitet innen tungindustri, produksjon, transport og utstyr for å hindre at industrielle væsker når ned i flaten under.

Nye, svært effektive absorpsjonsmatter
Absorpsjonsmatter med sperrelag
Bradys nye serie høyeffektive absorpsjonsmatter omfatter de nye mattene med et sperrelag på baksiden for spesielt krevende forhold. Sperrelaget gjør mattene mer holdbare og motvirker slitasje i områder med stor aktivitet. Det bidrar dessuten til økt absorpsjonsevne og reduserer dermed sannsynligheten for at væske slipper ned i flaten under. Med en høyeffektiv absorpsjonsmatte kan industrinæringen i stor grad unngå skli- og fallulykker på grunn av søl på arbeidsgulvet. Antiskli-teknologi er benyttet ved utvikling av absorpsjonsmattens sperrelag for å redusere skli- og fallfaren ytterligere. Som en ekstra sikkerhet er en melding trykket på absorpsjonsmattene med sperrelag for å varsle medarbeidere og entreprenører.

Absorpsjonmatter for tilsmussede overflater
I tillegg til de nye absorberende mattene med sperrelag tilbyr Brady en ny, heftende absorpsjonsmatte. Takket være et spesialutviklet klebestoff er Bradys heftende aborpsjonsmatte svært fleksibel i bruk og fester seg til både rene og skitne overflater. Absorpsjonsmatten kan enkelt fjernes ved å ta tak i hjørnene, og den etterlater ingen rester. Ikke nok med det – den kan også brukes om igjen på en annen overflate, selv etter å ha absorbert væske.

Ruller og pads
Bradys nye høyeffektive absorpsjonsmatter leveres med 76 eller 38 cm bredde på 30-meters ruller. Absorpsjonsmattene med sperrelag leveres også som pads i str. 38 x 48 cm. Både rullene og padsene med høyeffektive absorpsjonsmatter er spesielt nyttige innen tungindustri, produksjon, transport eller utstyrsanlegg med betydelig fottrafikk, mange verktøylagerbeholdere eller områder med økt risiko for skli- og fallulykker.

Kontakt Brady på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for å få mer informasjon.
Nye, svært effektive absorpsjonsmatter
Nye, svært effektive absorpsjonsmatter

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne