www.engineering-norge.com
EPLAN

EPLAN Data Portal: Mer enn 100 produsenter

En veiviser for deledata har gjort integreringen av produktdata inn i Eplan Data Portal mye enklere. Dette gir fordeler for både produsenter og bruker. For første gang presenteres mer enn 100 produsenter i portalen når SPS IPS Drives kommer med i november. Med omfattende enhetsdata vil mer enn 90 000 portalbrukere over hele verden være i stand til å forenkle og akselrere sine ingeniørprosesser. Nødvendige makroer, komponentdata og 3D-data for konstruksjonen av virtuelle kontrollkabinett kan enkelt og direkte integreres inn i din konstruksjon.

EPLAN Data Portal: Mer enn 100 produsenter
Enhetsdata - slik som de til Janitza eller Noark som vises her - kan enkelt settes inn i Eplan-prosjektet.

EPLAN Data Portal: Mer enn 100 produsenter

Med starten av SPS IPC-drivene bryter Eplan Data Portal en bemerkelsesverdig rekord. Over 100 produsenter - mange av disse fra europeiske, asiatiske og amerikanske markeder - vil få sine produsentdata integrert inn i portalen. I midten av oktober fantes det allerede 99 produsenter med over en halv million kvalifiserte enhets- og produktsdataoppføringer i portalen - mot slutten av November vil det finnes omtrent 110 produsenter. Antallet nye medlemmer er også interessant: Bare i 2015 oppnådde Eplan å få med 30 nye produsenter. En faktor som spiller en rolle i denne ekstraordinære suksessen er spesielt den nye veiviseren for deledata for produsenter. Produsent data, basert på Excel-teknologi, kan nå gjøres enklere tilgjengelig i portalen ved ett tastetrykk. Produsenter behøver ingen spesialkunnskaper - teknologien kan også skille mellom de kommersielle og grafiske dataene i de oppførte allokeringene og samle dem intuitivt i sammen. Mer enn ti produsenter av klemmer, kabler, kontakter og sensorer har allerede opplevd hvor enkel denne nye integreringen er.

1,2 millioner flere enehetsdataoppføringer per konfigurator

Men mer en enn halv million integrerte produsentdatafiler er ikke alt: De som bruker måleinstrumenter drar fordel av 1,2 millioner variasjoner i enhetsdata som kan konfigureres i enhver spesifikasjon. I tillegg til dette har instrumentprodusenten Endress+Hauser allerede integrert eksisterende nettkonfiguratorer inn i Eplan Data Portalen igjennom et nettgrensesnitt. Basert på Eplan Engineering Configuration (EEC), som er online i bakgrunnen, og i kombinasjon med Data Portal, kan en mengde potensielle variasjoner konfigureres over Internett.


Global utvidelse

Nye produsenter innenfor dette feltet av måleteknologi inkluderer Janitza med sine digitale tavlemålere, Ziel med måle- og overvåkingssystemer og Flowserve, en produsent av måleinstrument i USA. Andre nye medlemmer fra USA er Mencom, Priority Wire & Cable, og Comtran Cable. Alle disse er vellykkede kabelprodusenter, Molex fra kabel- og kontaktfelter og Hubbell, også en produsent av kontakter i USA. Eplan Data Portal er derfor i ferd med å bli det internasjonale samlingspunktet for produktdata. Det viktigste nye medlemmet fra Kina er Chint - en av Asias største produsenter av automasjonsteknologi. Noark, et datterselskap til Chint, har også gjort kontaktorer og kretsbrytere tilgjengelige i portalen. Liaoning Create Cable fra Kina produserer kabler og Ningbo GOOSVN Electronic er en produsent av kontakter som dekker Asia-Stillehavsområdet. Det er en selvfølge at også Europeiske produsenter har blitt med - som for eksempel ILME, en italiensk produsent av elektriske kontakter, KEBA, en østerrisk produsent av automatiseringsteknologi og Roxtec, en svensk produsent av kabinettilbehør og kabelpenetrering. Kabelschlepp har implementert energikjeder og transportbåndsystemer, Hirschmann har sine Ethernet-svitsjer og andre produsenter slik som Citet, HBM, Klemsan, Lumberg, Promet og Sensopart fullfører portalen med sine data.

EPLAN Data Portal: Mer enn 100 produsenter

Konfiguratorvalg i Eplan Data Portal: 1,2 millioner dataoppføringer kan konfigureres med Endress+Hauser-konfiguratoren som er integrert i Eplan Data Portal.


Konklusjon:

Brukere drar fordel av høykvalitets produkt- og enhetsdata med et bredt utvalg som tilbyr internasjonale produsenter en ideell, fleksibel plattform for globalt ingeniørarbeid. Dataene kan settes inn i prosjektet 1:1 og garanterer brukere et raskt, effektivt konstruksjon som samtidig tar hensyn til nåværende produsentdata. Det enorme mangfoldet av enheter tillater maksimal frihet med tanke på ingeniørarbeidet.

SPC IPC Drives

Halle 6, Stand 210

Kilde: Eplan Software & Service

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne