www.engineering-norge.com
BRADY

Raskere automatisk identifisering av kabler

Bradys Wraptor™ kabel-ID-skriver/applikator tilbyr nå enda flere muligheter for automatisering. En ny oppdatering av systemprogramvaren gjør det mulig å integrere Schleunigers Cut & Strip-maskiner med Wraptor for raskere klargjøring og håndtering av kabler. Dette gjør at arbeidet går raskere unna for operatørene.

Raskere automatisk identifisering av kabler
I samarbeid med Schleuniger har systemprogramvaren for Brady Wraptor blitt oppgradert for å tillate full integrering med Schleunigers Cut & Strip-maskiner. Dette betyr raskere og mer strømlinjeformet arbeidsflyt for operatørene.

Økt kvalitet og reduserte kostnader

Wraptor™ kabel-ID-skriver/applikator er et utmerket verktøy for å holde produksjonskostnadene under kontroll og forbedre identifikasjonskvaliteten. Wraptor skriver ut og fester etiketter på kabler på mindre enn 5 sekunder og eliminerer dermed behovet for å skrive ut etiketter på forhånd så vel som tiden som trengs for å sette dem på for hånd. Wraptors teknologi muliggjør 300 dpi-utskrifter for strekkoder, logoer og diagrammer og vikler etiketten stramt rundt kabelen med minimal utbuling eller rynkedannelse.

Enkel å bruke
Uten noen form for justering kan Wraptor identifisere kabler fra 1,52 mm opp til 15,24 mm i diameter og sette på etiketter med bredde opp til 50,8 mm og lengde mellom 19,05 og 76,20 mm. Wraptor er et allsidig verktøy som lett kan transporteres til ulike arbeidsstasjoner for å identifisere et stort utvalg av kabler. Kombinert med Brady LabelMark™ programvare for enkel etikettdesign, strekkoding og serialisering, øker Wraptor prosesseffektivitet merkbart, ikke minst nå som den kan integreres med Schleunigers Cut & Strip-maskiner.

Kontakt Brady på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for å få mer informasjon.
Raskere automatisk identifisering av kabler

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne