www.engineering-norge.com
BRADY

Nye verktøy for å øke effektiviteten ved merking og avlåsing

Merking og avlåsing («lockout/tagout») brukes i en rekke bransjer. Det er ikke overraskende, ettersom prosedyren er en garanti for de ansattes sikkerhet hvis den følges på riktig måte. Nyvinninger innen merking og avlåsing tar sikte på å øke effektiviteten ved å fokusere på produktets fleksibilitet og brukervennlighet.

Nye verktøy for å øke effektiviteten ved merking og avlåsing
Hovedprinsippet ved prosedyren for merking og avlåsing er svært enkel: Isolere maskiner fra energiforsyningen for å sikre trygge inngrep og vedlikeholdsarbeider. For å isolere en maskin fra energikildene må trykknapper, spaker, ventiler eller håndtak kobles ut ved å sperre dem med avlåsingsutstyr. En mekaniker kan låse disse enhetene på stedet med en hengelås, slik at andre medarbeidere ikke uforvarende tilfører energi til en maskin før vedlikeholdet er avsluttet.

Økt effektivitet ved merking og avlåsing
Riktig bruk av utstyr for merking og avlåsing i tråd med prosedyrene er avgjørende for å sikre ansattes sikkerhet ved inngrep på maskiner. Dette tar tid, som vinnes tilbake ved at man unngår kostbare og tidkrevende ulykker. Nye og innovative løsninger for merking og avlåsing, for eksempel Bradys kompakte kabel-sikkerhetshengelås, er rask og enkel å bruke. Den gir økt effektivitet og sikker bruk ved maskininngrep.

Nye verktøy

Den innovative, ”Compact Cable Safety Padlock” kombinerer fysisk sperre og hengelås i ett praktisk verktøy som kan brukes akkurat som en sykkellås. Stålkablene i PVC sperrer bevegelige deler eller energikilden i utkoblet stilling, mens låsen sikrer at enheten ikke kan fjernes uforvarende. Den nye, ikke-ledende Safelex™ kabelavlåsingsenheten fungerer i hovedsak på samme måte, og er svært effektiv når flere fagfolk skal betjene samme maskin.

For sperring av ventiler finnes det en ny, gjennomsiktig ventilsperre som gjør at medarbeiderne ser ventilstilling, farge eller status uten å måtte fjerne sperren.

Rask og sikker
Nye, innovative verktøy for avlåsing og merking kan lett tas i bruk, noe som åpner for raskere inngrep på maskiner, samtidig som de oppfyller bedriftens prosedyrer for avlåsing og merking.

Send en e-post til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for flere opplysninger.
Nye verktøy for å øke effektiviteten ved merking og avlåsing

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne