www.engineering-norge.com
Steute

steute do Brasil: strategisk partnerskap med R. STAHL AG

Med umiddelbar virkning vil steute do Brasil, det brasilianske datterselskapet til steute Schaltgeräte GmbH & Co.KG, være eksklusiv distributør på det brasilianske markedet for produkter og systemer produsert av R.STAHL-gruppen. På dette viktige markedet betyr dette et strategisk partnerskap mellom to internasjonale spesialister for eksplosjonsbeskyttelse hvor begge fokuserer på toppmoderne teknologi og topp kvalitet.

steute do Brasil: strategisk partnerskap med R. STAHL AG
Porteføljen til R. STAHL gir steutes produktutvalg «Extreme» et bredt utvalg av tilleggsprodukter for eksplosjonsbeskyttelse.

steute har hatt sitt eget salgsfirma i Brasil i over 10 år. Deres egne produksjonsanlegg i Vinhedo/Sao Paulo skreddersyr og monterer bryterutstyr fra Löhne-produksjonsanlegget i henhold til behovene og konfigurasjonene til sine brasilianske kunder.

Stefan Schmersal, konstituert partner ved steute: «Dette samarbeidet betyr at vi kan tilby våre kunder et mye bredere utvalg av toppkvalitets Ex-beskyttelsesprodukter, noe som bringer oss et viktig trinn videre mot vår målsetning for å bli en leverandør av fullstendige løsninger.» Samarbeidet er også fordelaktig fra R. STAHLs synspunkt. Styreformann, Martin Schomaker: «Partnerskapet med steute gir oss tilgang til nye kunder. Spesielt innenfor industriområdene agrologi og råvarer så mener vi at steutes gode forretningsforbindelser har potensiale for økt omsetning.»

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne