www.engineering-norge.com
ARC INFORMATIQUE

PcVue er BTL-oppført for B-AWS

PcVue, SCADA-en i PcVue Solutions portefølje fortsetter å forsikre interoperabilitet og åpne systemer igjennom sertifiserte implementeringer av åpne standarder. PcVue som allerede er sertifisert av DNV-GL (tidligere Kema) for sin IEC 61850-driver og BTL-oppført for sin BACnet Operator Workstation-profil (B-OWS) har nå fått anerkjent sitt samsvar med BACnet Advanced Workstation (B-AWS) av BACnet testlaboratoriet.

PcVue er BTL-oppført for B-AWS
B-AWS gir operatøren tilgang til flerleverandørsystemer igjennom en felles arbeidsstasjon. BACnet Advanced Workstation kan brukes for idriftsettelse og operasjon av et BACnet-system, inkludert endring av enhetskonfigurasjon. Alle interoperabilitetsområder dekkes, inkludert datadeling, alarm- og hendelsesvarsel, trending, hendelseslogging og planlegging.

BTL-oppføringen er en bekreftelse på produktsamsvar med BACnet-standarden, det er et forhåndskrav i mange spesifikasjoner for anbudskvalifisering. Det forsikrer at eiere av aktiva og fasilitetssjefer investerer i en allsidig og åpen plattform som møter deres nåværende og fremtidige behov.

Med sine bransjer så har PcVue vært involvert i BACnet-miljøet i mange år, det er en del av assosiasjonene BIG-CA, BIG-EU og BACnet International.

Den offisielle BTL-produktoppføringen er tilgjengelig her
PcVue er BTL-oppført for B-AWS

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne