www.engineering-norge.com
3M Gas & Flame Detection Simtronics

Simtronics' GD10P/PE-gassdetektor er nå SIL2-sertifisert

Simtronics har gleden av å kunngjøre at GD10P og GD10PE IR gassdetektor nå er SIL 2- og SIL 3-sertifiserte.

Simtronics' GD10P/PE-gassdetektor er nå SIL2-sertifisert
Detektorene i GD10P-serien er IR-punkt-transmittere med 4–20 mA analogt signal for detektering av brennbare gasser med lang levetid og veldig lite vedlikehold.

Simtronics GD10P-detektoren er standarden for deteksjon av brennbare gasser på offshore-installasjoner. Den har satt standarden for gassdetektorer på områdene for sikkerhet, stabilitet og lite vedlikehold. GD10P leveres med 5-års garanti på hele transmitteren og en 15-års garanti på IR-kilden. GD10P er utformet med funksjoner som gir en effektiv respons på deteksjon av gassfarer i en rekke industrielle miljøer, fra fyrrom til petrokjemiske anlegg offshore.

Disse IR-gassdetektorene skiller seg fra alle andre modeller fordi de bruker silikonbaserte IR-kilder. Den fullstendige designen og konstruksjonen er så stabil at en lynrask responstid på mindre enn 2 sekunder kan oppnås, samtidig som enheten har en uovertruffen levetid og detektorstabilitet, som dermed medfører lavere kostnader for vedlikehold og service.

Vi tilbyr den lengste kombinerte garantien på markedet for detektoren og IR-kilden.
For ettermarkedet finnes det en overgang som gjør det mulig å koble detektoren direkte til katalytiske systemer og bruke eksisterende kabling og kontrollmoduler.

Detektoren leveres med godkjenninger for bruk over hele verden og på farlige områder.
Et HART®-grensesnitt, som er bransjestandard, brukes til konfigurasjon av rask optisk responstid og spesielle alarmnivåer samt tilgang til utvidede vedlikeholdsdata.

Nå dekkes alle disse funksjonene av TÜV Rheinland Safety Integrity Level (SIL) 2-sertifisering for en enkelt transmitter og SIL 3-sertifisering for installasjoner med redundante transmittere.

Simtronics' GD10P/PE-gassdetektor er nå SIL2-sertifisert

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til sidene for www.simtronics.eu.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne