www.engineering-norge.com
Parker News

Parker kunngjør lanseringen av miljøvennlige Hyperchill Plus-E lav GWP prosessvannkjølere

Parker Hannifin introduserer Hyperchill Plus-E, en miljøvennlig industriell prosesskjøler som er egnet for ulike bruksområder, inkludert HVAC, kjøling, produksjon, biovitenskap, olje og gass og fornybar energi.

  www.parker.com
Parker kunngjør lanseringen av miljøvennlige Hyperchill Plus-E lav GWP prosessvannkjølere

Hyperchill Plus-E-serien er en miljøvennlig løsning som oppfyller kravene i den europeiske forskriften for F-gass (EU 517/2014) og ECO-designforskriften TIER 2. Hyperchill Plus-E er også et Industry 4.0-klart produkt med integrert MODBUS RTU, som sikrer systemovervåking for alle størrelser.

Noen tilleggsfunksjoner, sammenlignet med tidligere serier, inkluderer bruk av et kjølemedium med lavere globalt oppvarmingspotensial (GWP): R513A, som tilhører sikkerhetsklasse A1 i henhold til ISO 817. Takket være de ikke-brennbare egenskapene tillater dette GWP-kjølemidlet innendørs og utendørs installasjon uten ekstra sikkerhetsrisiko og uten installasjons-, vedlikeholds- eller transportkostnader.

Serien inkluderer nå nye, utvidede modeller på opptil 120 kW, alle utformet med en ikke-jernholdig hydraulikk og en stor innebygd vanntank for stabile arbeidsforhold. Utvidede standard driftsforhold til maksimal omgivelsestemperatur på opptil 48 °C på standardenheter, med tropikalisering og alternativer med lavt omgivelsesnivå, sikrer pålitelig drift selv under ekstreme omgivelsesforhold. Hver enkelt Hyperchill Plus-E-enhet blir grundig testet for å garantere effektiv drift og pålitelighet under alle arbeidsforhold.

Filippo Turra, Senior Product Manager for Refrigeration & Chiller Products hos Parkers Gas Separation and Filtration Division EMEA, sier: «Vi er glade for å kunne introdusere Hyperchill Plus-E på markedet. De er konstruert med kjølemedium R-513A, et ikke-brennbart kjølemedium med lav GWP i sikkerhetsklasse A1 med 65 % lavere klimapåvirkning enn andre kjølemidler som brukes i industrien. Det robuste designet og komponentene med høy kvalitet og høy ytelse gir stabile arbeidsforhold ved ulike belastninger, pålitelig drift ved ekstreme omgivelsesforhold, svært lavt energiforbruk, forbedret energieffektivitet og produktivitet, redusert produksjonsnedetid og reduserte driftskostnader. Tilgjengeligheten av et bredt spekter av tilbehør og alternativer gjør Hyperchill Plus-E til en svært fleksibel løsning som passer kjølebehovene til alle industrielle bruksområder, og beskytter kundenes investeringer og miljøet.»

Lær mer.

www.parker.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne