www.engineering-norge.com
BALLUFF

Slank løsning for spor og følg

Alt i ett RFID-leser BIS M-4008

Slank løsning for spor og følg
BIS M-4008 fra Balluff er en alt i ett RFID-leser med integrert prosessor. Leseren på 16,56 MHz med IP67-beskyttelse og kraftig formstøpt sinkkabinett kommer med Profinet-grensesnitt, behøver ingen ekstra prosessor og kan kommunisere direkte med kontrollnivået.

Leseren er det ideelle valget når en slank løsning behøves for å registrere datamedier på arbeidsutstyr og arbeidsutstyrsbærere ved individuelle stasjoner. Vanlige bruksområder inkluderer materialflytkontroll ved produksjonsanlegg, transportbåndsystemer og monteringslinjer.

Enheten er den eneste alt i ett leseren på markedet med en integrert to-porters Ethernet-svitsj for konstruksjon av enkle linje- og ring-topologier. En integrert webserver leverer praktisk ekstern statusovervåking. Høyt synlige LED-er direkte på enheten viser også statusen.

Den nye standarden støtter datamedier som er i samsvar med RFID-standarden ISO 15693. De som behøver raskere dataoverføring kan velge Balluffs høyhastighets datamedier med en overføringshastighet som er opptil åtte ganger raskere enn standarden og har ekstra høy minnekapasitet på opptil 128 kB.

BIS M-4008 sparer brukeren mye tid og penger på montering og installasjon. Det formstøpte sinkkabinettet kan installeres direkte på metall på flere forskjellige måter. Direkte tilkobling til Profinet representerer også reduserte kostnader ved kabling og arbeid. Nok en fordel er bruken av kostnadseffektiv 4-pinners, M12-standardkabel for tilkobling til Profinet og strømnettet.

Slank løsning for spor og følg

Enhetens mesterdata er tilgjengelige som en GSDML-fil for typespesifikk parametrisering. Ferdigbygde funksjonsblokker tilbyr enkel S7-programmering.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne