www.engineering-norge.com
EPLAN

Eplan-plattform 2.6 er nå tilgjengelig

Den er et virkelig eksempel på innovasjonskulturen «rett ut av esken». Med den nye Eplan-plattform versjon 2.6 drar brukere fordel av omfattende ingeniørfunksjoner som enkelt kan integreres inn i den daglige arbeidsprosessen, inkludert nye funksjoner for terminaldesign og prosjektdatabehandling, representasjonen av rørlegging for hydraulikk og optimert IT-integrering. Et annet høydepunkt: Eplan-plattform er nå tilgjengelig på tyrkisk og tilbys derved på 18 forskjellige språk

Eplan-plattform 2.6 er nå tilgjengelig

Terminal Editor.jpg: Aktuell terminalstatus kan vises med den utvidede terminalredigereren. Manuelt eller automatisk definerte lasker kan også enkelt identifiseres. Tilleggsutstyr kan fremstilles grafisk.

Det finnes også mange tekniske oppgraderinger i den nyeste versjonen. Brukertilbehør kan nå enkelt vises ved behandlingen og administrasjonen av rekkeklemmer. Videre kan automatisk eller manuelt definerte lasker også enkelt identifiseres. Brukere har også mulighet til å vise den aktuelle terminalstatusen som den representeres i Navigator. Nok en forbedring: en ny tilkoblingsorientert vising gir deg en rask oversikt over hvilken terminalkoblinger som fremdeles er ledige. 

 

Administrere prosjekter og prosjektdata 

Ved hjelp av filteret for prosjektstyring er det nå enda enklere å behandle og administrere prosjekter og prosjektdata. Underprosjekter kan defineres fritt og lagres når som helst og det eksisterer mer fleksibilitet for navneallokering. Brukere kan for eksempel oppdater bare hovedprosjektet istedenfor å måtte lagre underprosjekter med for å oppdatere hovedprosjektet. Innen administrasjon av prosjektstruktur kan visse strukturer søkes etter og revideres igjennom hele prosjektet, noe som betraktelig forenkler prosjektoversikten. Definisjonen av sekvenssider for utskrift eller PDF-lagring har også blitt betraktelig forbedret og brukere drar også fordel av raskere resultater i dette området. 

 

Rør/slanger i 3D 

For hydraulikk og trykkluft, for kjøling og smøring: flere forskjellige bruksområder krever bruk av rør- eller slanger for å transportere luft eller olje. Eplan Fluid Professional, inkludert programtillegget Eplan Pro Panel, tilbyr nå muligheten for å representere rør- eller slanger direkte i 3D med fullstendig layout. Ingeniører kan derved vurdere layout og se lengden av rør og slanger. En eksportfunksjonalitet kan overføre rørgeometrien til en ekstern programvare for rørbøying.

 

Fra forhåndsplanlegging til detaljert ingeniørarbeid 

Mange nye funksjoner er optimert for å forenkle integreringen av Eplan-plattformen til kundenes eksisterende prosesser. Eplan Preplanning tillater nå import av data fra eksterne kilder. En forhåndsvisningsfunksjon gir bekreftelse av innkommende data før de importeres. Forskjeller er lett å oppdage, og til og med tidligere slettede objekter kan nå enkelt finnes og fjernes fra forhåndsplanlegging og videre ingeniørarbeid. Dette representerer neste trinn mot bedre datakonsistens og dataintegritet innenfor designingeniørarbeid - fra planlegging frem til detaljert ingeniørarbeid. 

 

Bedre IT-integrering 

Brukeradministrasjon har også blitt enklere: eksisterende brukere kan helt enkelt importeres inn i en IT-infrastruktur istedenfor å måtte opprette en ny bruker. Administrasjon av brukerrettigheter i Eplan er utvidet med støtte for Active Directory. Bruken av SQL-databaser har også blitt enklere: det finnes nå en utvalgsliste over tilgjengelige SQL-databaser hvor du kan velge den riktige. 
 

Eplan-plattform 2.6 er nå tilgjengelig
Performance.jpg: Funksjonsorientert design med Eplan er en kilde for økt effektivitet med Eplan-plattformen.  

Eplan-plattform 2.6 er nå tilgjengelig
Preplanning Import EN.jpg: Med Eplan Preplanning kan data fra eksterne kilder nå importeres. En forhåndsvisning gir bekreftelse av innkommende data før de importeres.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne