www.engineering-norge.com
Steute

Trygg trådløs teknologi

Tretrinns trådløs trygg aktiveringsfotkontroll

Trygg trådløs teknologi
På grunn av sin trygge trådløse protokoll sWave®-safe, har steute utviklet en tretrinns trådløs aktiveringsfotkontroll. Steutes trådløs-divisjon har lansert sin RF GFS 2 D (VD)-bryter på SPS IPC-drivstasjonene.

RF GFS 2 D (VD) SW2.4-safe er en tretrinns (AV-PÅ-AV) trådløs sikkerhetsfotkontroll. Pedalene kan være med eller uten et trykkpunkt og er tilgjengelige med eller uten en låsemekanisme. Bryteren er konstruert for å gi ergonomisk komfortabel, ikke-slitende drivkraft og være holdbare, selv i ugjestmilde miljøer.

Den kan passe til kantpresser og andre metallbearbeidingsmaskiner. Det å aktivere fotkontrollen i midtstilling kan for eksempel utløse et presslag. Men brukes endeposisjonene, stanses straks pressen eller den farlige bevegelsen. Aktiveringsfunksjonen i midtstillingen er kun aktiv når operatøren aktiverer den bevisst.

steute aktiveringsbrytere overholder alle relevante standarder (inkl. DIN EN 12622 og DIN EN 60947-5-8). De er også DGUV-godkjente. Kontaktsystemet deres legger til rette for spesielt myke koblingsprosesser og hindrer at maskinen beveger seg fram f.eks. når en bryter låses opp fra endeposisjonen.

Trådløs signaloverføring gir brukerne større bevegelsesfrihet uten noen "snublefarer": fotkontrollen kan alltid plasseres i den mest ergonomisk behagelige posisjonen. Dette er spesielt fordelaktig på større maskiner og anlegg.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne