www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

Modulbaserte industrigir i nye størrelser

På Hannover Messe i 2017 vil NORD DRIVESYSTEMS presentere to nye girkasser med nominelle dreiemoment på 15 og 20 kNm.

Modulbaserte industrigir i nye størrelser
Illustrasjon: De nye industrigirene gir en betydelig økning i mulighetene til konfigurasjon av bruksspesifikke drev med belastning på opptil 20 000 Nm, for eksempel med doble gir og dreiefundament.

Med disse nye tilskuddene, består serien nå av 11 girstørrelser som gir utgående dreiemoment på opptil 250 kNm. NORDs industrigirserie gir et ekstra stort utvalg av konfigurasjonsmuligheter for bruksspesifikke drivløsninger. De modulbaserte NORD-produktene inkluderer konfigurasjoner med doble gir, hjelpedrev, bremser, momentarmer, baksperrer, dreiefundamenter og – den nyeste spesialfunksjonen i rekken – ekstruder-flenser. I tillegg finnes det et stort utvalg pakningsalternativer og løsninger for overvåking og
temperaturkontroll. Girenhetene kan monteres på alle seks sider. Utvekslingsforholdene kan konfigureres presist fra 5,54:1 til over 30 000:1, med to, tre eller fire girtrinn, og med et ekstra girtrinn på inngangssiden ved behov. Alle industrigir fra NORD leveres med helstøpt UNICASE-hus. Dette gir ekstra lang levetid, svært høy effekttetthet, kompakte dimensjoner og høy overbelastningskapasitet. Ved å kombinere industrigir med motorer og drivelektronikk, kan NORD konfigurere komplette drivsystemer for krevende drift i transportsystemer, pumper og røremaskiner. Noen av de større, designerte bruksområdene for disse enhetene er massegods, sementindustri, stålindustri, prosessteknikk, trearbeid, sukkerforedling og behandling av avløpsvann.

NORD DRIVESYSTEMS på Hannover Messe
24.–28. april 2017 i Hannover, Tyskland
Hall 15, stand H31

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne