www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

Effektive drivløsninger med et lite utvalg varianter

De nye LogiDrive-standardiserte AC-vektordrevene fra NORD DRIVESYSTEMS er spesialutviklede for intralogistikk og bagasjehåndteringssystemer. Drevene legger til rette for planlegging, konfigurasjon og administrasjon av reservedeler gjennom en prosjektbasert reduksjon i antall varianter.

Effektive drivløsninger med et lite utvalg varianter
Illustrasjon: LogiDrive-enhetene er utviklet for intralogistikk og bagasjehåndteringssystemer, og sparer både driftskostnader og kostnader for lagerføring av reservedeler.

Drevene oppfyller de høyeste ytelsesstandardene – IES2-systemytelse og IE4- eller Super Premium-ytelse for motoren i seg selv – og yter utmerket selv i delbelastningsområdet og lave hastigheter. De vil derfor gjøre opp for innkjøpskostnaden i løpet av få år, eller til og med måneder. Totalkostnaden gjennom produktets levetid reduseres betraktelig. Systemene tillater enkel kjedekobling; korte strømkabler kan kobles fra ett drev til det neste.

De brukervennlige systemene består av et vinkelgir, en IE4-synkronmotor med permanentmagnet og en frekvensomformer for installasjon i nærheten av motoren. Systemene installeres raskt og enkelt med koblinger som kan plugges rett inn. Vedlikeholdsbrytere, nøkkelbrytere og retningsbrytere på enheten gir fleksibel direktetilgang til de enkelte drivakslene for konfigurasjon eller service. De kompakte drevene leveres med lettmetallhus, noe som gjør dem enkle å håndtere. Drevene har stor overbelastningskapasitet og leveres i tre størrelser som er tilpasset vanlige ytelseskrav innen intralogistikk og flyplassapplikasjoner. Transportørhastigheter og kjøreretninger styres av LogiDrivens frekvensomformer. Disse VFD-ene er tilgjengelig som ekstrautstyr med en pulsgiver for svært dynamiske applikasjoner. Sikkerhetsfunksjonene STO og SS1 i henhold til EN 61800-5-2 er inkludert som standard. Det er mulig å koble til drivrelaterte sensorer via M12-koblinger. Sensordata som samles av omformerne kan sendes videre til systemer på høyere nivåer, noe som reduserer behovet for kabling som ellers ville vært nødvendig. Takket være omfattende sertifiseringer, kan LogiDrive-installasjonene benyttes over hele verden. Grensesnitt for alle vanlige bussystemer er lett tilgjengelige.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne