www.engineering-norge.com
BRADY

Nye, slitesterke etikettmaterialer beregnet på marine miljøer

Brady tilbyr en rekke BS5609-sertifiserte etikettmaterialer av høy kvalitet beregnet på identifisering av kjemikalier og andre varer i marine miljøer. De nye etikettmaterialene for marine miljøer er svært bestandige mot saltvann, har god UV-bestandighet og et utmerket lim, et flott tilskudd til Bradys omfattende utvalg av slitesterke etikettmaterialer beregnet på krevende miljøer.

Nye, slitesterke etikettmaterialer beregnet på marine miljøer
Slitesterk identifikasjon i marine miljøer
BS5609-sertifiserte etikettmaterialer er grundig testet, inkludert tre måneders eksponering for saltvann mellom flo og fjære, for å sikre maksimal funksjon i marine miljøer. Standarden omfatter dessuten kriterier for limets ytelse, utskriftsresultater og motstand mot slitasje. Mange etiketter kan falme, bli uleselige eller til og med falle av som følge av saltvann og sollys, men Bradys marine etiketter forblir leselige og holder seg på plass.

Marine miljøer
Bradys etikettmaterialer B-595, B-7569 og B-7541P er alle BS5609-sertifiserte. De er perfekte for å identifisere IMDG-varer og farlige kjemikalier med de nødvendige CLP-etikettene, og kan dessuten brukes til å lage slitesterke sikkerhets- og rømningsskilt samt røretiketter. Bradys BS5609-sertifiserte etikettmaterialer kan være et ypperlig identifikasjonsverktøy for selskaper som opererer i marine miljøer, inkludert selskaper innen olje og gass, kraftutvinning offshore, skipsfart, logistikk og mudring.

Kan skrives ut på stedet
De BS5609-sertifiserte etikettmaterialene B-595 og B-7569 kan skrives ut på stedet ved hjelp av en termisk overføringsskriver av høy kvalitet fra Brady, for eksempel BBP35 eller BBP37 etikettskriver. Etiketter med svart og rødt trykk på hvit bakgrunn, som CLP-etiketter, kan enkelt lages med disse skriverne og Bradys CLP-app i havnen, til sjøs eller offshore til formål for identifikasjon. Når det gjelder andre bruksområder, for eksempel sikkerhetsskilt i fullfarge og røretiketter, kan utskriften utføres helt eller delvis på forhånd ved Bradys fabrikk etter kundens spesifikasjoner.

Be om prøver eller mer informasjon via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne