www.engineering-norge.com
BALLUFF

Enkel å ettermontere: Easy Tool-ID fra Balluff Økonomisk og enkel løsning for redskapsbehandling

Redskapsidentifikasjon med Balluff Industrial RFID øker produksjonseffektiviteten, idet den gjør feil redskapsfordeling eller manglende verktøy til et problem som hører fortiden til. Slik kan verktøyenes levetid optimaliseres. I tillegg må du ikke lenger kaste og omarbeide på grunn av overdreven bruk av verktøy. Med Easy Tool-ID tilbyr Balluff økonomisk og enkel verktøybehandling. Det er enkelt å ettermontere og skiller seg ut med rask installering og konfigurering.

Enkel å ettermontere: Easy Tool-ID fra Balluff   Økonomisk og enkel løsning for redskapsbehandling
Alt som trengs, er en USB-port (utvidet tastatur) på verktøymaskinen og en forinnstiller. Dataene skrives via RFID-teknologi fra forinnstilleren til verktøyet og går gjennom Easy Tool-ID-systemet til verktøymaskinen. Manuell inntasting er ikke lenger nødvendig. Klargjøringstid og faren for feil inntasting reduseres betydelig. Systemet består av et redskapsstativ med integrert lese-/skrivehode, en prosessorenhet, en mikrokontroll og strømledning.
Enkel å ettermontere: Easy Tool-ID fra Balluff 
Økonomisk og enkel løsning for redskapsbehandling

Løsningens behandling- og funksjonsprinsipp kunne ikke vært enklere: I verktøy-forstilleren blir hvert verktøy og dets data, slik som diameter og radius, skrevet på databæreren på verktøyskjeftet. Brukeren tar bare med seg verktøyet til maskinen, legger det i verktøyholderen og trykker en knapp. Systemet emulerer så tastangivelsen og leser dataene med Balluff Tool-ID gjennom tastaturet til maskinkontrollen. Det er derfor ikke lenger nødvendig med manuell inntasting som ofte blir feil. Dermed kan selv eksisterende maskiner moderniseres med en kostnadseffektiv verktøy-ID-løsning.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne