www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

Flere kraftige transportørdrev er på vei

I september 2017, vil den nye NORDAC LINK-serien med feltdistribusjonssystemer utvides med frekvensomformere for motorer på opptil 7,5 kW. Med disse tilskuddene, vil den nye serien fra NORD DRIVESYSTEMS inneholde et omfattende utvalg drivløsninger som er skreddersydde for nettverksbaserte transportørsystemer med mange drivaksler. De nye størrelse 2-systemene vil bli benyttet der mindre drev blir for små og det er behov for mer kraft – for eksempel i oppadgående transportører, heiser eller lange båndtransportører.

Flere kraftige transportørdrev er på vei
Illustrasjon 1: Distribuert drivteknologi fra NORD DRIVESYSTEMS: De nye systemene tar over horisontale og vertikale transportøroppgaver med stor belastning

Heisfunksjoner og sikkerhetsfunksjonene STO og SS1 i henhold til EN 61800-5-2 er inkludert som standard. Ved å bruke girmotorer som er produsert på eget anlegg i drivsystemkonfigurasjonen, kan NORD levere komplette løsninger fra én leverandør til systemingeniører og brukere som jobber med lagerføring, distribusjon, intralogistikk eller bagasjehåndtering. Det er støtte for alle vanlige feltbusser og industrielt Ethernet-protokoller. Forbindelsesplugger for strøm, sensorer og kommunikasjonslinjer sikrer ekstra rask og feilfri installasjon og vedlikehold. Frekvensomformerne i størrelse 2 er et supplement til de mindre drevene og startmotorene som ble lansert tidligere i 2017, som dekker en stor del av alle drivapplikasjoner innen intralogistikk i området 0,55–3 kW.

Et videoklipp (http://nord.click/vq7g) viser de omfattende funksjonene til NORDAC LINK-serien, de praktiske og fleksible kontrollmulighetene og den svært enkle idriftsettingen av disse feltdistribusjonssystemene.

Flere kraftige transportørdrev er på vei
Illustrasjon 2: Et videoklipp på NORDs YouTube-kanal om feltdistribusjonssystemene i NORDAC LINK-serien, viser viktige funksjoner som enkle og fleksible tilkoblingsmuligheter

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne