www.engineering-norge.com
AMPHENOL

RJ-SWITCH ATEX, ATEX sone 2 ETHERNETT SVITSJ for prosessindustrien

Denne nye ethernettsvitsjen markerer seg som den eneste kapslete ATEX-løsningen, samtidig er den rimelig. Den har ytterligere en fordel da den leveres med kontakter som også er ATEX-beskyttet. Siden denne røffe svitsjen har full ”plug and play”-funksjon er det lett å sette redundans ringer til 30 ms gjenopprettingstid og 100 Mbps dataoverføringshastighet.

RJ-SWITCH ATEX, ATEX sone 2 ETHERNETT SVITSJ for prosessindustrien
Denne IP 68 ethernettsvitsjen er ideell for bruk i sone 2 og klasse I divisjon 2, med II 3 G Ex nA II T4X beskyttelse i temperaturområdet fra – 40 °C til + 75 °C. Den har en sikkerhetsbryter for å unngå brudd under lasting. Den leveres i ikke administrerbar eller RING-versjon. RING-versjonen kan skape en redundant ringtopologi med spesielt kort gjenopprettingstid på 30 ms (+ 5 ms per hop). Svitsjene finnes med funksjoner som prioritert styring (QoS - Quality of Service) og speiling av portene.

Svitsjen, som er utviklet av Amphenol-Socapex – eksperter i sammenkoplete løsninger for de røffeste miljøer – ATEX sone 2, er eksepsjonelt robuste gjennom sin IP 68 beskyttelse, solide og forsterkete kapsling, arbeidstemperaturområde fra – 40 °C til + 75 °C, og redundantfiltrert strømforsyning med effektivt overspenningsvern. MTBF (Mean Time Between Failure) er 1.000.000 timer, noe som gjør svitsjen til en av de mest pålitelige i markedet. Det er den eneste ethernettsvitsjen til utendørsbruk i et eksplosjonsfarlig område.

RJ45-kontaktene er fra produktgruppen RJFIELD som inkluderer det patenterte og anerkjente RJStop® kontaktsystem som konverterer lett og hurtig en hvilket som helst standard RJ45-kabel til en IP68 kontakt beskyttet mot støt, støv og væske. Disse kontaktene er allerede tilgjengelig i ATEX-versjoner.

Vanligste applikasjonsområder: Olje og Gass, gruvedrift, kjemikalie og bulkhåndterende industri.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne