www.engineering-norge.com
Steute

Springbrett mellom trådløs sensor og IT-system

Sensor Bridge som middleware for sWave.NET®

Springbrett mellom trådløs sensor og IT-system
Med Sensor Bridge presenterer steutes forretningsenhet "Wireless" en ny og viktig komponent for sitt trådløse nettverk sWave-NET®. Som en klassisk middleware behandler denne programvaren alle meldinger som er mottatt fra trådløse koblingsenheter i felten og buntet sammen av adgangspunkter. Sensor Bridge viderebringer så disse meldingene til applikasjoner registrert spesifikt for dette formålet.

Installeres sWave.NET® Sensor Bridge på en fabrikk, tilfredsstiller dette både de høye sikkerhetskravene i en produksjonshall på én hånd og integrerte digitale tjenester på den andre. Sensor Bridge fungerer som en "oversetter" mellom forskjellige protokoller og administrasjonsnivået til different sWave.NET® trådløse nettverk.

Forenklet dataintegrering, trygg lokal forhåndsbehandling, samt detaljert bruksstatistikk er andre funksjoner i Sensor Bridge, noe som kvalifiserer den som dataknutepunkt for topp moderne produksjonsmiljøer og digitale forretningsmodeller i bransjen.

Takket være grensesnittets universelle tilkoblingsbarhet kan sWave.NET® Sensor Bridge integreres i ethvert produksjonsmiljø. Antall støttede protokoller vokser kontinuerlig og omfatter for tiden f.eks. REST (XML/json), http(s) Notifications and MODBUS TCP, som ikke behøver ytterligere maskinvare.

Første applikasjoner for sWave.NET® Sensor Bridge realiserer E-Kanban-systemer og i kommunikasjonen mellom automated guided vehicles (AGV) og deres overordnede kontrollsystemer.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne