www.engineering-norge.com
Carrier

AquaForce® Vision 30KAV lansert på Carrier Core Innovation Events

Carrier er glad for å kunngjøre den nye AquaForce Vision 30KAV-serien som vært på reise gjennom Europa på Carrier Core Innovation, en turné-utstilling som besøkte seks europeiske byer i sommer. AquaForce Vision 30KAV skruekjølere med Greenspeed®-intelligens er den nyeste og en av de mest avanserte kjølerne som Carrier tilbyr. Ved Carrier Core Innovasjon viste Carrier for aller første gang kjøleren i full størrelse med en integrert 360° video. Carrier, verdensledende innen høyteknologisk oppvarming, klimaanlegg og kjøleløsninger, er en del av UTC Climate, Controls & Security, en divisjon av United Technologies Corp. (NYSE: UTX).

AquaForce® Vision 30KAV lansert på Carrier Core Innovation Events

Carrier Core Innovasjon i Montluel


Hovedattraksjonen for Carrier Core Innovation-arrangementet var en kopi av en AquaForce Vision-kjøler i full størrelse. Inne i modellen viste seks prosjektorer 360°s video, slik at kundene kunne oppleve den nye teknologien på nært hold. Utsiden av modellen ga kundene en visuell fremstilling av volumet på kjølekomponentene. Den imponerende skjermen ga publikum en unik opplevelse av å være inne i en kjøler. Turen foregikk i seks forskjellige byer i hele Europa, med start i Essen, Berlin, Madrid, Roma, London og avslutning på Montluel på UTC Center of Excellence for Chillers.

AquaForce Vision 30KAV skruekjøler med Greenspeed-intelligens er en banebrytende løsning for kommersielle og industrielle applikasjoner. Utvalget tilbyr en nominell kjølekapasitet på 500 kW opp til 1100 kW med R134a kuldemedium. I forlengelsen av innovasjonen av den nye serien, vil PUREtecTM HFO R-1234ze kjølemiddel-versjon (30KAVze) bli lansert senere i 2018.

Carrier's AquaForce Vision 30KAV oppnår enestående energikapasitet. Utstyrt med variabel-hastighets skruekompressor og variabel-hastighetsvifter – AC som standard og EC som tilleggsutstyr – samt valgfri variabel-hastighetspumper, justerer Carrier's AquaForce Vision 30KAV automatisk kjølekapasiteten og vannstrømmen for å passe perfekt til behovene til bygningen eller ulike prosessbelastninger. Resultatet er optimal drift ved både full belasting og delbelastning. Den nye serien kjølere har en SEER på opptil 5,73, en Eurovent-sertifisert European Seasonal Efficiency Ratio (ESEER) på opptil 5,4 i kjølemodus, og Energy Efficiency Ratio (EER) på opptil 3,5 ved full belastning. 30KAV gir energieffektivitet opptil 40 % høyere enn 30GX-serien med samme fotavtrykk.

For mer informasjon om AquaForce Vision, eller for å finne din lokale forhandler, besøk www.carrier.com

AquaForce<sup>®</sup> Vision 30KAV lansert på Carrier Core Innovation Events

Carrier Core Innovasjon i Roma.

AquaForce<sup>®</sup> Vision 30KAV lansert på Carrier Core Innovation Events

Carrier Core Innovasjon i Madrid.

AquaForce<sup>®</sup> Vision 30KAV lansert på Carrier Core Innovation Events

Inne i modellen.

 
AquaForce<sup>®</sup> Vision 30KAV lansert på Carrier Core Innovation Events

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne