www.engineering-norge.com
Seco Tools

Seco Double Quattromill® 14 maksimerer maskinytelse med lav effekt

Nye Seco Tools Double Quattromill® 14 gjør at verksteder med maskiner med lavere effekt kan maksimere planfresingseffektiviteten. Planfresen bruker dobbeltsidige skjær med åtte skjæreegger for kostnadseffektivitet samt økt skjæredybde ved grovbearbeiding, semi-fin bearbeiding og finbearbeiding. Seco designet Double Quattromill® 14 som en mindre versjon av selskapets Double Quattromill® 22, som er ideell for større maskiner med høyere effekt og dreiemoment.

Seco Double Quattromill® 14 maksimerer maskinytelse med lav effekt
 Double Quattromill® 14 leveres i versjoner med innstillingsvinkler på 45° og 68° for skjæredybder på inntil henholdsvis 6 mm (0,236") og 8 mm (0,315"). Vinkelen på 45°, som utmerker seg ved svak eller ustabil fiksturering, gir tynnere spon og høyere matekapasitet. Vinkelen på 68° skjærer dypt med innskreven sirkel av samme størrelse som vinkelen på 45°, men med bedre klaring for å unngå sidevegger eller delfiksturering. I motsetning til skjærene på standard tangentielle planfreser, er Double Quattromill® 14 ekstremt lettskjærende for lavere skjærekraft- og strømforbruk for maskinen, samtidig som den forlenger verktøyets levetid.

Dobbel Quattromill® 14 leveres i faste lommer og som kassettfres, med standardversjon eller tett tannet versjon, samt versjoner med metriske eller britiske mål. Seco har også brukt sin nye teknologi for overflatetekstur på Double Quattromill® 14s skjærlomme overflater for forbedret sponkontroll og sponavgang samt holdbarhet.

Double Quattromill® 14 har tre skjærutvalg med ulike eggkanter og grader. ME10-geometrien fungerer med klebrige materialer som titan og rustfritt stål. M10-geometrien omfatter skarpere kanter og mindre T-landflater for redusert skjærekraft som utmerker seg ved lavere effekt, når du jobber med klebrig materiale, som verktøystål og superlegeringer. M16 gir den beste eggbeskyttelsen av de tre skjærgeometriene ved maskinering av slipende materialer som stål, verktøystål og støpejern.

Hvis du vil ha mer informasjon om Double Quattromill® 14, tar du kontakt med en lokal Seco-representant eller går til Double Quattromill® 14 produktside.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne