www.engineering-norge.com
Westermo Teleindustri AB

Lynx +, kompakt industriell Ethernet switch med routingfunksjonalitet

Westermo Data Communiactions annonserer lanseringen av Lynx + managed industriell Ethernet switch for industrielle applikasjoner. Denne nye versjonen, som utvider den veletablerte Lynx-serien, inkluderer Westermos kraftige WeOS operativsystem som gir økt switching- og routingfunksjonalitet slik at enheten kan tilfredsstille de stadig økende kravene til sikre og pålitelige nettverk. Lynx + tilbyr managed switching, routing og brannmurfunksjoner i ett og samme integrerte produkt.

Lynx +, kompakt industriell Ethernet switch med routingfunksjonalitet
WeOS operativsystemet, som nå brukes i Westermos RedFox høytytende industrielle routing- switcher, tilbyr omfattende støtte for routing- og båndbreddekontrollteknikker som VLANs og IGMP. Videre tilbyr WeOS interoperabilitet med tredjepartsutstyr slik at Lynx + fungerer innen ethvert eksisterende eller nye komplekse nettverk av stor skala.

Lynx + er en 10-portsenhet som passer for avansert lag 2 switching samt lag 3 routing. Den har åtte faste 10/100/BaseT-porter og to Gigabit SFP-porter som støtter pluggbare moduler slik at du kan velge mellom flere transceivere.

For å sikre nettverksfleksibilitet støtter Lynx + STP (Spanning Tree Protocol) og RSTP (Rapid STP) og er også utstyrt med Westermos unike FRNT (Fast Recovery of Network Topology) redundant ring- funksjonalitet. Dette er den raskeste protokollen på markedet for automatisk å rekonfigurere et stort nettverk i tilfelle linje- eller hardwarefeil. FRNT er i stand til å rekonfigurere et redundant ring- nettverk bestående av opp mot 200 switcher innen 20 ms, uavhengig av nettverksbelastningen. STP/RSTP og FRNT kan kombineres slik at Lynx + kan integreres med produkter fra andre forhandlere i redundant nettverk-løsninger.

Routing er en essensiell funksjon for å fusjonere styringsnettverkinfrastrukturen med nettverkene til fabrikkautomasjonen. For å møte dette kravet muliggjør Lynx + både statisk og dynamisk routing og støtter de mest brukte protokollene inkludert OSPFv2 og RIPv1/v2. Nettverksredundans av WAN er støttet av en rekke kvaliteter inkludert Virtual Router Redundancy Protocol (VRRP), Network Address Translation (NAT), port forwarding og IPSec-kryptert Virtual Private Networks (VPNs) Brannmurfunksjoner sørger også for enkel segregering for å sikre kontrollert dataflyt mellom nettverkene.

Omfattende VLAN ( Virtual LAN)-støtte for opp til 60 virtuelle nettverk øker sikkerheten og nettverkets båndbredde og forbedrer håndteringen. VLANs kan også bli anvist til spesielle switchporter og konfigureres sentralt. Lynx + støtter også IGMPv2/v3 (Internet Group Management Protocol) snooping-funksjon, som innehar filtreringsteknikker for å håndtere dataflyten i ringen på en måte som optimerer båndbredde – ideell for applikasjoner for videostreaming). Et sikkert webgrensesnitt med tilgang via en VPN-tunnel eller ved bruk av SNMP (Simple Network Management Protocol), muliggjør enkel konfigurasjon av redundant rings og VLANs og oppretting av enkle brannmurer. For mer avansert konfigurering sørger den intuitive Command Line Interface (CLI)for fininstillinger uten at en omstart er nødvendig.

En hel metallkapsling (IP 40) med en størrelse på bare 100x50mm gjør Lynx + til den minste switchen av sin type på markedet. Designet har ingen vifte eller andre bevegelige deler og bruker kun komponenter med ”industrial grade”-kvalitet. Likestrøm fra 24 til 48 VDC er tilgjengelig og enheten kan operere i temperaturer fra -40 til +70 C. Produktet er typetestet og godkjent i henhold til en rekke industristandarder.
 
www.westermo.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne