www.engineering-norge.com
Westermo Teleindustri AB

Beijer Electronix kjøper datakommunikasjonsselskapet Korenix

Beijer Electronics har undertegnet en avtale om å kjøpe aksjemajoriteten i det taiwanske teknologiske og industrielle datakommunikasjonsselskapet Korenix Technology Co. Ltd. Sammen med Westermo dannes et verdensledende markedsområde innen industriell datakommunikasjon (IDC).

Beijer Electronix kjøper datakommunikasjonsselskapet Korenix
Tidligere i år kjøpte Beijer Electronics et mindretall av aksjene i Korenix. På samme tid startet Beijer Electronics' søsterselskap Westermo og Korenix et strategisk samarbeid angående produkttilbud og markedsaktiviteter som har vist seg svært vellykket. Intensjonen fra starten av var å kjøpe Korenix, og dette er nå oppnådd.

Korenix er et selskap i rask vekst. Salgstallene for dette året er anslått til cirka 60 millioner SEK, som er en økning på 57 prosent sammenlignet med fjoråret. Rentabiliteten er på linje med de eksisterende tall i IDC business der målet er en inntjening før renter og skatt på minst 12 prosent. Korenix har rundt 70 ansatte og har hovedkontor i Taipei, Taiwan, med flere salgskontorer i Kina og distributører verden over. Vi venter fortsatt sterk vekst fra Korenix.

"Vi ser et enormt potensial i markedet for industriell datakommunikasjon der Beijer Electronics' målsetting er å bli en verdensledende aktør. Sammen vil Westermo og Korenix bli en av de sterkeste," sier Fredrik Jönsson, administrerende direktør i Beijer Eelectronics.

Westermo kommer til å bli en verdensleder i markedet for industriell datakommunikasjon. Oppkjøpet av Korenix er et viktig steg i gjennomføringen av denne strategien. Westermo vil være i stand til å utvide spekteret av industrielle Ethernet-produkter raskere samt øke produkttilbudet til distributørene sine. Den sterke tilstedeværelsen i Asia muliggjør aktiv deltakelse i det asiatiske markedet gjennom veletablerte salgskanaler.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne