www.engineering-norge.com
Seco Tools

Ny Seco gjengesort utmerker seg ved bruk innen kritisk del produksjon

Det avanserte belegget og verktøygeometrien til nye TTP2050 gjengeskjær sort fra Seco Tools gir effektiv, sikker og stabil ytelse, sammen med effektiv sponkontroll, som er nødvendig for å hindre at spon ødelegger kritiske deler i sluttfasen av produksjonen.

Ny Seco gjengesort utmerker seg ved bruk innen kritisk del produksjon
 TTP2050-sortens belegg av nanolaminat-PVD, laget av vekslende lag av titan-nitrid-aluminium (TiAlN) og titan-silisium-nitrid (TiSiN), har den ekstreme slitasjemotstanden som kreves for maskinering av støpejern, verktøystål, rustfritt stål og annen utfordrende stål. Denne kjemien overstiger kapasiteten til generelle belegg som ofte brukes i gjengeoperasjoner, mens TTP2050-sortens verktøygeometri gir en pålitelig ytelse for økt produktivitet i disse materialene.

TTP2050 sorten er tilgjengelig i 44 profiler med geometri –A, i størrelser på 11 og 16 mm. Den nye sorten leveres med både intern og ekstern gjenging for alle standard, vanlige gjengeprofiler.

Ønsker du mer informasjon om TTP2050 sorten, kan du ta kontakt med en lokal Seco-representant eller gå til produktsiden for TTP2050 gjengesort.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne