www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

Nytt produkt: service med APP

NORD DRIVESYSTEMS blir mobile: Med appen NORDCON APP og den tilhørende Bluetooth-enheten NORDAC ACCESS BT har drivspesialisten laget en mobil løsning for idriftsetting og service av alle NORD-drev.

Nytt produkt: service med APP
NORDCON APP og NORDAC ACCESS BT – en mobil løsning for idriftsetting og service av alle NORD-drev

Den mobile tidsalderen er her, og kundene forventer i stadig større grad mobile løsninger for effektiv håndtering av drivteknologien. NORD DRIVESYSTEMS har lyttet til dette behovet og utviklet en app for diagnostikk, analyse, overvåking og parameterisering av NORDs drivsystemer. Den nye appen NORDCON APP er, i kombinasjon med Bluetooth-enheten NORDAC ACCESS BT, en mobil løsning for idriftsetting og service som gir brukerne nye muligheter til styring og optimering av NORD-drevene. Løsningen bidrar til raskere idriftsetting, enklere vedlikehold og raskere feilretting, noe som igjen vil redusere både nedetid og kostnader.

Merverdi i det daglige arbeidet

Den dashbord-baserte visualiseringen er praktisk for overvåking og feildiagnostikk. Appen har også en hjelpefunksjon og rask tilgang til parametere, noe som gjør det raskt og enkelt å parameterisere drivenhetene. I tillegg har appen flere praktiske funksjoner, blant annet en funksjon for sikkerhetskopiering og gjenoppretting av drivparametere samt en individuelt konfigurerbar oscilloskopfunksjon for analyse av drevet. Brukerne får også hjelp i form av videoveiledninger og muligheten til å ta direkte kontakt med NORD Support.

En mobil løsning

NORDAC ACCESS BT fungerer som en bro mellom appen og drivsystemet. Enheten kobles til programvaren via Bluetooth og brukes direkte på frekvensomformeren. Brukerne har derfor praktisk tilgang til drivdataene og fortsatt full kontroll på tilgangen. NORDAC ACCESS BT kan også brukes uten appen, for eksempel til å lagre parameterdata. Hvis frekvensomformeren skades eller drevet må skiftes ut, kan de opprinnelige parameterne enkelt lastes opp fra enheten. Det er også mulig å overføre parametere mellom et drev og en PC.

NORDCON APP og NORDAC ACCESS BT er tilgjengelige for all drivelektronikk fra NORD, og kan derfor brukes med desentraliserte frekvensomformere og løsninger med installasjon i koblingsskap, samt med valgfrie moduler. Appen er tilgjengelig for operativsystemene iOS og Android, fra henholdsvis App Store og Google Play.

Nytt produkt: service med APP

Frittstående bruk av Bluetooth-enheten NORDAC ACCESS BT for betjening av parametere


  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne