www.engineering-norge.com
NKE

Elektrisk isolerte rullelagre fra NKE - Beskyttelse mot lagerskader ved elektrisk utlading

Lagerprodusenten NKE Østerrike tilbyr elektrisk isolerte rullelager. De spesielle lagrene SQ77 har innebygd elektrisk isolasjon, noe som gir pålitelig beskyttelse mot elektrisk utlading og den resulterende elektriske korrosjon. Typiske anvendelsesområder for elektrisk isolerte rullelager er elektriske motorer, generatorer og andre elektriske maskiner.

Elektrisk isolerte rullelagre fra NKE - Beskyttelse mot lagerskader ved elektrisk utlading
NKE’s elektrisk isolerte lagre finnes i tre versjoner: SQ77-serien, med et oksid keramisk isolerende lag på ytterringen, SQ77E-serien med et isolerende lag på innerringen og hybrid lagrene i SQ77B-serien som har keramiske rullende elementer med teoretisk uendelig isolasjonsmotstand.

I SQ77 og SQ77E er keramisk isolasjonpåført gjennom plasmasprøyting og har en garantert dielektrisk styrke på minst 1000 V AC eller DC. Lagrene med isolasjon i ytre ringer tilgjengelig som sylindriske rullelagre og kulelagre med dype spor i forskjellige utførelser, dimensjonsserier og radialklareringsklasser.

Sammenlignet med konvensjonelle lagre, er elektrisk isolerte lagre mer pålitelig i drift i elektriske maskiner på grunn av deres økte beskyttelse mot elektrisk korrosjon. De er også mer kostnadseffektive og pålitelige enn en aksel eller hylsterisolasjon. De isolerte lagrene har samme essensielle dimensjoner og tekniske egenskaper som konvensjonelle kulelagre og er dermed 100 prosent utskiftbare.

NKE produserer standard og spesielle kulelagre for alle industrielle applikasjoner. I tillegg til produktutvikling og applikasjonsutvikling tilbyr NKE et komplett spekter av tekniske tjenester og opplæring. NKE’s produkter distribueres gjennom 15 internasjonale representasjonskontorer og mer enn 240 forhandlere i 60 land.

Illustrasjoner:
- Elektrisk isolerte rullelagre i SQ77-serien fra NKE i forskjellige størrelser og utførelser.
- Hybridlagrene fra NKE med keramiske rulleelementer.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne