www.engineering-norge.com
Beijer Electronics Products AB

Ny serie iX Panel TXA med trendy utseende og følelse fra Beijer Electronics

Beijer Electronics utvider sitt HMI-produktspekter (HMI – Human Machine Interface) med den nye iX Panel TXA-serien. De innovative pekeskjermene vil bli anvendt når sofistikert operatørfunksjonalitet kombinert i et kompakt format og en frisk design er viktig.

Ny serie iX Panel TXA med trendy utseende og følelse fra Beijer Electronics
Det robuste og lette aluminiumkabinettet sikrer lang levetid, selv i røffe industrimiljøer. De trendy HMI-enhetene, utstyrt med en kraftig ARM-CPU og forhåndsinstallert Windows CE operativsystem, tilbyr god ytelse til å presentere realistiske grafiske skjermbilder. Den helt flate fronten sikrer en støvfri overflate. Den dimbare TFT-skjermen er utstyrt med vedlikeholdsfri LED-bakgrunnsbelysning for lang levetid.

iX Panel TXA-serien har tre ulike skjermstørrelser på 4,3, 7 og 10,4 tommer. Den brede skjermen til 4.3 og 7-tommer enhetene gir en 30 % større visningsområde, som utvider visningsmulighetene for komplekse driftsskjermer. Alle iX Panel TXA inkluderer en iX-programvare for ubegrenset bruk.

De allsidige pekeskjermene kommer med iX Designer, et intuitivt Windows-basert programmeringsverktøy med mange brukermuligheter. Brukeren henter forhåndsdefinerte grafiske vektorelementer fra et omfattende bibliotek for å lage egne objekter. Alle elementer kan lagres og gjenbrukes i fremtidige prosjekter. Dette sikrer en reduksjon av verdifull utviklingstid og gjør iX-konseptet til en kostnadseffektiv HMI-løsning.

Bildetekst: iX Panel TXA-serien består av tre ulike skjermstørrelser på 4,3, 7 og 10,4 tommer.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne