www.engineering-norge.com
EATON

Nye Eaton easy800 kontrollreleer med Smart Wire-DT: Kobler, programmerer og starter opp raskt og effektivt

OSLO, Norge … Som en av de ledende produsentene av komponenter og systemer for elektroteknikk og automasjon tilbyr Eaton nå kontrollreleet easy800 med Smart Wire-DT: easy800-familien utvides med to nye enheter med easy800 på den ene siden og tilkoblingen til Smart Wire-DT på den andre. I steden for å koble til enhetens innganger og utganger på den vanlige måten, kobles den nye bryteranordningen til Smart Wire-DT (SW-DT). Opp til 99 Smart Wire-DT-slaver med over 160 innganger/utganger kan kobles til de to nye enhetene for å få tilstrekkelig kontroll over små og mellomstore maskiner. Begge (EASY80x-DC-SWD) leveres med et serielt grensesnitt som standard for å programmere eller koble til et betjeningspanel slik som Eaton MFD-Titan multifunksjonsdisplay (MFD-CP4 eller MFD-80-B).

Nye Eaton easy800 kontrollreleer med Smart Wire-DT: Kobler, programmerer og starter opp raskt og effektivt
Det første apparatet, EASY802-DC-SWD, leveres med to strømtilførselsinnganger: POW for tilførsel til apparatet og SW-DT-slavene, og AUX for 24 V DC-tilførsel til tilkoblede kontaktorer. Det brede spekteret av funksjonsblokker som leveres til easy800, er også tilgjengelige her, slik som multifunksjonstidsreleer, tellere, tekstdisplay, 7 dagers- og årstidsbrytere, P-PI-PID-kontrollere og mattematikkblokker, noe som åpner opp for ulike bruksområder.

EASY806-DC-SWD, den andre enheten, er utstyrt med alle funksjonene til standardversjonen. I tillegg til dette er andre funksjoner også inkludert, slik som fire digitale innganger (24 V DC) brukt til høyhastighetstellerfunksjoner. Denne anordningen har et bredt anvendelsesområde, uansett om den brukes som enkeltkanalteller (opp til 5 kHz), frekvensteller (opp til 5 kHz) eller som tokanals trinnteller (opp til 3 kHz). To av de fire inngangene kan også brukes som utganger (transistor 24 V DC, 0,1 A). Disse brukes til å støtte pulsbredden til modulasjonsfunksjonblokker (opp til 2 kHz) for temperaturkontroller. Pulsutgangen (opp til 2 kHz) leveres for å kontrollere steppmotorens forsterkere. Funksjonsblokken kan også brukes til å sende ut et antall pulser på en frekvens som kan velges fritt. Som easy800-enhetene leveres også EASY806-DC-SWD sammen med easyNet-nettverket, noe som gjør at opptil åtte enheter - easy800, MFD-Titan, easySafety eller også PLC-er – lett kan kobles til nettverket.

Smart Wire-DT er konstruert som et kraftig kommunikasjonssystem, noe som gjør at koblingsapparater som kontaktorer, motorvernbrytere eller digitale og analoge innganger/utganger lett kan kobles til.

En port for å koble til Smart Wire-DT er ikke nødvendig fordi Smart Wire-DT-masteren alt er direkte innebygd i kontrollreléet. Dette gjør at brukere kan komme inn på hele serien med funksjoner og koble til opp til 99 slaver i SW-DT-linjen til en Smart Wire-DT-master. All nødvendig strømtilførsel til buss-slavene så vel som 24 V DC-tilførselen til kontaktorene leveres direkte sammen med busskablene til en åtteleder flatkabel. For hver SW-DT-slave plasseres en tilkoblingssplugg på flatkabelen, koblet til med en spesialtang og plugget inn i enheten - ferdig. Under oppstart kan brukerne se online og fullt ut teste både statusen til hele SW-DT-kommunikasjonssystemet og også hver enkelt slave, inkludert alle data, via en PC og programvaren easySoft-pro. Funksjonene til alle slavene kan testes direkte, raskt og enkelt. easySoft-Pro støtter hele spekteret til Eatons easyRelay (easy500, easy700, easy800) så vel som multifunksjonsdisplayet MFD-Titan. Programmeringen gjennomføres i ladder/strømløpsskjema. Alle kjente funksjoner og komponenter til easySoft-Pro leveres, slik som hele simuleringsverktøyet, det 16-kanals oscilloskopet eller dokumentasjonen på koblingsskjemaet med en kryssreferanseliste. For Smart Wire-DT ble easySoft-Pro levert med SW-DT-konfigurator, noe som skaper SWD-DT-linjen med alle slavene.

Mer info: www.eaton.com/moellerproducts bilde nr.: MI-11-1208 Bildetekst: easy800 kontrollreleer med Smart Wire-DT

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne