www.engineering-norge.com
Tsubaki Kabelschlepp

TSUBAKI / KABELSCHLEPP presenterer den optimaliserte plastkabelbæreren TKR0200 (20 mm mellomrom)

Svært stille og slitasjeresistent på grunn av ny konstruksjon

TSUBAKI / KABELSCHLEPP presenterer den optimaliserte plastkabelbæreren  TKR0200 (20 mm mellomrom)
KABELSCHLEPP, et medlem av TSUBAKI GROUP er glad for å kunne presentere den omformede plastkabelbæreren TKR0200.

Plastkabelbæreren TKR, kjent for sin konstruksjon med lav støy og liten støvdannelse, sørger for ren og stille drift takket være sin unike bøyende konstruksjon med lite mellomrom og fleksibel plast så vel som bruk av ekstremt glatt materiale med glimrende sliteresistens. Siden lanseringen i 2006 har modellen TKR0200 vist seg å bli ekstremt populær som resultat av at den har blitt brukt i mange vekstbransjer. For eksempel brukes dette produktet i pproduksjonsutstyr for halvledere/LCD; utstyr for å produsere solcellepaneler/solceller og litium-ion-batterier; presisjonsmaskiner; og flere andre anvendelser som krever drift med lav støy- og støvdannelse.

Modellen TKR0200 har blitt omkonstruert for større produksjon og lettere behandling av slanger og kabler. I tillegg skaper den mindre støy og støv enn den forrige generasjonen av kabelbæreren.

Eco Link-merke
Merk: Dette nye produktet etterkommer våre frivillige økovurderingskriterier.

Funksjoner

1. Redusert støy under drift
Slagsystemet som brukes til å kontrollere bøyingen av koblingsplatene har blitt omkonfigurert for å videre redusere kontaktsjokket. Dette har ført til en støyreduksjon på opp til 4dB (A) sammenlignet med den forrige generasjonen TKR0200.

2. Økt beskyttelse for kabler og slanger så vel som redusert støydannelse
Vi har presentert et overlegent glatt materiale for brakettene (utvendig omkrets) og låsestagene (innvendig omkrets). I tillegg har vi gitt økt beskyttelse for kabler og slanger ved å omkonstruere formen på overflaten som er i kontakt med kablene og slangene. Denne innovasjonen har bidratt til ytterligere reduksjon i støvdannelsen.*

*Oppnår renhet av ISO klasse 1 selv når uretanerørene brukes (i henhold til resultatene til testene våre iht. ISO 14644-1 »Klassifikasjon av luftrenhet» til en lufthastighet på 120 m/min).

3. Braketter med brukervennlige funksjoner kan åpnes/lukkes fra begge sider.
Brakettene (på den utvendige omkretsen) er dobbelthengslet for å muliggjøre åpning og lukking fra begge sider, og låsestagene kan flyttes. Dette muliggjør åpning/lukking av brakett og plassering av låsestag samt en sikrere plassering av kabler og slanger.

Anvendelse
Utstyr for produksjon av halvledere/LCD, utstyr for produksjon av solcellepaneler/solceller; presisjonsmaskiner; og et stort spekter andre anvendelser som krever drift med liten støy- og støvdannelse.

Tilgjengelige størrelser
Modell TKR0200 med 20 mm mellomrom
Innvendig bredde (Bi): 40/50/60/80/100/120 mm
Bøyeradius (KR): 55/75/95/150 mm

Leveringstider
Lages etter bestilling

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Tsubaki Kabelschlepp
Kraftige spor for maratonlengder
Tsubaki Kabelschlepp
Kraftig utstyr fra butikkhyllen

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne