www.engineering-norge.com
Westermo Teleindustri AB

Westermo industrielle mobile bredbåndruter gir pålitelig høyhastighetstilgang til fjernsystemer og anordninger

Det å sikre forbindelsen til mobilt eller fjernt Ethernet og RS-232-anordninger forbedrer driftseffektiviteten

Westermo industrielle mobile bredbåndruter gir pålitelig høyhastighetstilgang til fjernsystemer og anordninger
Ved å gi pålitelig og sikker tilgang til fjern-Ethernet og RS-232-systemer og anordninger er det mulig å eliminere behovet for tidkrevende besøk på anlegg for å gjennomføre manuelle avlesninger, diagnostisere problemer og omkalibrere instrumenter. For å hjelpe med dette behovet har Westermo lansert en ny industriell mobil bredbåndsruter som gir sikker tilgang til verdiene dine og hjelper med å senke driftskostnadene forbundet med reiser og tiden tilbrakt borte fra hovedanlegget.

Den nylig lanserte Westermo MRD-350 er en robust industriell mobil bredbåndsruter som er konstruert for fjerntilgang via et mobilnett og bruker Internett til å kostnadseffektivisere forbindelsessystemer, noe som lar HMI-er, PLC-er, og andre anordninger kommunisere med hverandre. Ruteren har en opplink-kapasitet på opp til 5,7 Mbit/s og nedlink på 14,4 Mbit/s, noe som gjør at den passer for høyhastighetsoverføringer. Vanlige mobile eller statiske anvendelser omfatter videoovervåkning, SCADA/DNP3-telemetrisystemer og fjerntilgang til maskiner og anordninger. For apparater drevet med solkraft, er det svært viktig med energieffektivitet, og MRD-350 har en spesiell lavstrømsmodus som driv på full ytelse når det trengs.

MRD-350 støtter mange forskjellige trådløse standarder, inkludert GSM, GPRS, 3G UMTS, HSDPA og HSUPA. The MRD-350 har dobbelt SIM-kortstøtte, noe som sikrer at forbindelsen til nettstedet ikke er avhengig av én enkelt leverandør. Hvis ett nettverk svikter, skifter enheten automatisk til det alternative SIM-kortet. Når de brukes i kjøretøy (tog, lastebiler, busser, off road-kjøretøyer, etc.), vil ruterne automatisk bruke den mest kostnadseffektive løsningen som er tilgjengelig på det geografiske området.

En robust innfatning, driftsspenning fra 10 VDC til 60 VDC og kompakt konstruksjon med alle grensesnitt og LED-er plassert foran gjør at enheten passer svært godt til industrielle DIN-skinner I ugjestmilde miljøer. Med isolasjon mellom PSU og Ethernet og serieporter, gis beskyttelse mot problemer forårsaket av jordingslooper.

Anordninger som er koblet til Internet krever mottiltak mot cybertrusler. MRD-350 gir beskyttelse mot ondsinnede tyvlyttere via krypterte kommunikasjonstunneler - Virtual Private Networks (VPN). Anordningen har også en enkel, men kraftig brannmur. Ved hjelp av Internettgrensensittet er det lett å ordne en VPN-tunnel som går mellom anleggene, selv via usikre nettverk som Internett.

For å forlenge livet til gammelt utstyr er det lagt ved flere verktøy som sikrer forbindelsen til PLC-er og andre RS-232-baserte anordninger. En innebygd 10/100 Ethernet-bryter med to porter og RS-232-port muliggjør et bredt spekter av anordninger, maskiner og systemer slik at de sømløst kobles til over alle strekninger. RS-232-porten gir en enkel, moderne erstatning med den fordelen at det ikke må omprogrammeres eller at man må forandre noen andre komponenter.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne