www.engineering-norge.com
Seco Tools

Seco Tools nettstedsbrukere får tilgang til avanserte elektroniske tjenester

Seco Tools oppfyller kundenes behov med en komplett pakke med online tjenester på www.secotools.com. Brukere får tilgang til en full nettbutikk- og EDI-tjeneste (elektronisk dataoverføring). Nettstedet har også en pakke med online-programmer og oppdaterte bransjenyheter. Seco Tools utformet nettstedet sitt for å hjelpe brukere med å oppnå høyest mulig produktivitet i produksjonen.

Seco Tools nettstedsbrukere får tilgang til avanserte elektroniske tjenester

 Seco Tools tilbyr Suggest, et programvareverktøy for produktanbefalinger og avanserte søkefunksjoner. Dette verktøyet gjør det mulig for brukere å finne det mest optimale verktøy til sine prosesser, materialer og funksjoner. Verktøy for repeterende bestilling er svært enkelt å bruke. Du bare logger deg på og velger en tidligere forsendelse for å bestille produktene på nett. Fullfunksjons EDI-tjenester forkorter behandlingstiden ved å integrere brukernes systemer direkte med Seco Tools' databaser.

Bransjespesifikke undersider viser at Seco Tools forstår den spesifikke utfordringer kundene står overfor. Interessante artikler, videoer og nedlastbart innhold hjelper produsenter med å holde seg oppdaterte på siste nytt og nye bearbeidingstrategier. Nettstedet lagrer også kundedata. Registrerte brukere kan bruke nettstedet for å se testrapportene sine på nett.

Seco Tools legger stadig til nye programmer og funksjoner på nettstedet. Dette hjelper kundene med å bli kjent med samt kjøpe produksjonsløsninger. Hvis du vil vite mer, kan du gå til www.secotools.com samt følge selskapet på LinkedIn, Facebook, Instagram og Twitter.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne