www.engineering-norge.com
Steute

Løsninger for trådløst nettverk for digitalisert produksjon

Nye funksjoner for trådløst nettverk

Løsninger for trådløst nettverk for digitalisert produksjon

"Trådløs" er den siste versjonen av steutes trådløst nettverk-løsning "nexy", som tilrettelegger for overføring av sensordata til tingenes internett (IoT) eller andre overordnede IT-systemer.


Løsninger for trådløst nettverk for digitalisert produksjon

Ulike sensorer og elektromekaniske brytere, men også aktuatorer og kommandoenheter, kan integreres i denne trådløst nettverk-løsningen. Alle overfører og mottar via sWave.NET® trådløse standard utviklet av steute for nettopp dette. Adgangspunkter henter data fra de trådløse sensorene og aktuatorene og videresender dem til en sensorbro som fungerer som tjenesteleder og som skal sende dataene til overordnede firma-IT-plattformer. Resultatet er uavbrutt kommunikasjon fra verkstedgulvet opp til ledelsen i kundens IT-system. Et topp moderne dashboard gir en klar visualisering av statusen til alle terminalenheter integrert i nettverket.

En egenskap ved nexy-programvaren er at den er lett å skreddersy. Passende løsninger er alt tilgjengelige for ulike anvendelser, for eksempel eKanban- eller AGV-sortimentene. En annen nøkkelfunksjon er at denne nettverksløsningen er åpen: steute har sitt eget store sortiment av trådløst nettverk-kompatible sensorer, men må man integrere andre sensortyper som steute ikke leverer, kan disse sensorene utstyres med en sWave.NET®-modul og brukes i nettverket. Dermed økes mulighetene for å bruke og utvide det trådløse nettverket vesentlig.

I de seneste versjonene kan alle tilkoblede sWave.NET®-felttjenester motta fjernstyrte maskinvareoppdateringer. Oppdateringer sendes til sensorbroen og distribueres derfra gjennom det lokale nettverket. Slik kjøres alle terminalenheter alltid på den siste programvaren med minimalt arbeid. I tillegg kan brukerne automatisk lagre den nåværende konfigurasjonen til sensorbroen og slik hele parametriseringen til det trådløse nettverket på en FTP-disk. I denne seneste programvareversjonen kommuniserer også sensorbroen med brukerens SAP-system via en SAP-koblingsenhet.

nexy digitaliserer, integrerer og automatiserer produksjonsprosessen. For brukerne betyr dette rask, enkel og kundetilpasset gjennomføring av IT-prosjekter.

 

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne