www.engineering-norge.com
Seco Tools

Seco Tools introduserer Double Turbo hjørnefreser og skjær

For verksteder som strever med å oppnå en førsteklasses overflatefinish uten at maskinen har et svært høyt strømforbruk, har Seco Tools utvidet sin bransjeledende serie av hjørnefreser med nye Double Turbo. Fresene gir bedre grovbearbeiding og redusere strømforbruket ved bearbeiding av stål, rustfritt stål, støpejern og superlegeringer takket være en avansert skjærgeometri. For å oppnå det høyeste nivået av produktivitet benytter verktøyet tosidige skjær med fire skjæregger og toppmoderne fresesorter fra Seco Tools.

Seco Tools introduserer Double Turbo hjørnefreser og skjær
 
Double Turbo dekker behovene til både verksteder og produksjonsanlegg. Dette systemet har en svært nøyaktig geometri med høyeste mulig positive spiralvinkel for å redusere sannsynligheten for overflateforskjeller og muliggjøre imponerende 90-graders vinkelnøyaktighet. Med en slik presisjon forkortes syklustidene under etterbehandling betydelig. I noen tilfeller elimineres de helt. Double Turbo-fresene er tilgjengelig i 19 metriske varianter som spenner fra en diameter på 32 til 125 mm og 16-tommevarianter som strekker seg fra 1,25 til 5".

ZOMX16-skjærene har høye, positive geometrier for effektiv sponavgang og redusert skjærestyrke. Disse funksjonene reduserer vibrasjoner for å gi lenger levetid for verktøyet og en jevn overflatefinhet.
Den dobbeltsidige utformingen gir betydelig kostnadsbesparelser per egg. ZOMX16-skjærene finnes med to geometrier, ME10 og M12, og to radier, 0,8 og 1,6. Både PVD- og Duratomic® CVD-skjær er tilgjengelige.

Dobbel Turbo hjørnefresens utforming gjør at du forbruker færre materialer og ressurser, noe som resulterer i en reduksjon av klimagassutslipp (CO2) og slik utgjør et mer bærekraftig og ansvarlig valg.

Hvis du vil ha mer informasjon om Double Turbo-fresene og ZOMX16-skjærene, tar du kontakt med en lokal Seco-representant eller går til produktsiden vår for Double Turbo.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne