www.engineering-norge.com
EATON

Den nye Eaton 9PX UPS gir maksimal energieffektivitet, pålitelighet og ytelse for virtuelle miljøer

Det allsidige industriselskapet Eaton Corporation kunngjorde i dag tilgjengeligheten av Eaton 9PX avbruddsfri strømforsyning (UPS), den neste generasjon av energieffektive 5 til 11 kVA fremtidsrettede UPS-er for virtualiserte miljøer. På grunn av sin uslåelige effekthet og strømforbrukseffektivitet (PUE, Power Usage Effectiveness) kan 9PX tilby den ideelle løsningen for strømforsyningsbeskyttelse for IT- og fasilitetssjefer som har ansvaret for å styre økende energikostnader og -forbruk.

Den nye Eaton 9PX UPS gir maksimal energieffektivitet, pålitelighet og ytelse for virtuelle miljøer
Enhetene gir opp til 95 % effektivitet i online dobbelkonverteringsmodus, og 98 % i høyeffektivitetsmodus, med en effektfaktor på 0,9, noe som gjør at de kan levere 28 % mer kraft enn andre UPS-er i samme klasse. Som et resultat av dette er 9PX spesielt egnet for brukere som har behov for å beskytte sitt utstyr i datarom og små datasentre i tillegg til bruksområder innen industri, produksjon og medisin.

Enhetene kommer som et kompakt rack eller tårn og leverer opp til 5400 W i en 3U formfaktor og 10 kW i 6U. Et avansert grafisk LCD-display gir tydelig informasjon om UPS-ens fullstendige status og analyser, i tillegg til konfigurasjonsmuligheter. . Den flerspråklige skjermen tipper 45° for enkel visning og dens plassering kan justeres for bruk i rack eller tårn. I dobbelkonverteringstopologi overvåker 9PX konstant strømforhold og regulerer strøm og frekvens for optimalisert kapasitetsstyring.

Brukere kan overvåke strømforbruk via LCD-skjermen eller gjennom Eatons Intelligent Power Software Suite, som er kompatibel med alle store operativsystemer og virtualiseringsprogramvarer. 9PX integreres derfor enkelt i virtualiserte IT-miljøer slik som VMware vCenter, Microsoft HyperV, Citrix XEN og Red Hat KVM. Det finnes et bredt utvalg av tilkoblingsmuligheter som inkluderer USB, seriell og relè i tillegg til en port for et valgfritt nettverkskort.

For å forsikre driftskontinuitet, i det usannsynlige tilfellet at det oppstår problemer med intern elektronikk, har Eaton utstyrt 9PX med redundante komponenter i tillegg til en intern elektronisk bypass. På HotSwap modeller er også en vedlikeholds-bypass tilgjengelig for enkelt utbytte av UPS-en uten å måtte kjøre ned kritiske systemer. Enhetene tillater parallell drift, slik at brukere kan bygge en redundant løsning. Man kan også oppskalere sine UPS-systemer med HotSync-teknologi for å fordoble strømkapasitetenved et senere tidspunkt, avhengig av infrastrukturveksten.

5 og 6 kVA modellene kommer med kontroll avlastningssegmenter, noe som muliggjør prioriterte nedkjøringerav ikke-essensielt utstyr for å maksimalisere batteritiden for kritiske enheter. Eatons teknologi Advanced Battery Management (ABM) inkluderer en tre-trinns intelligent ladeprosess som optimaliserer oppladningstid, eliminerer overladning og overvåker kontinuerlig batteriets tilstand. Takket være ABM kan batteriets levetid utvides med opp til 50 %. Brukere kan i tillegg øke batteritiden med å legge til opp til 12 eksterne HotSwap batterimoduler. Systemet kan som et resultat av dette levere strøm i flere timer om nødvendig. Alle Eaton 9PX UPS-enheter kommer med to års garanti som dekker hele enheten inkludert batteriene.

"Bærekraftighet er kjernen til Eatons virksomhet og verdier. Vi er stolte av at vi med Eaton 9PX UPS kan tilby markedet et av de mest avansert systemene i sin klasse, og et som gjør det mulig for kunder å spare opp til 40 % i energiforbruk sammenlignet med andre liknende produkter tilgjengelige i dag," sier Jon Helsingeng, administrerende direktør i Eaton Norge,. "Vi er samtidig istand til å tilby brukere en fremtidsrette løsning takket være dens parallelle driftsmulighet og uslåelige tilgjengelighet for integrasjon i virtualiserte miljøer".

Gå til www.eaton.no/powerqualityfor mer informasjon om Eatons komplette utvalg av strømkvalitetsprodukter og tjenester.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne