www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

NORD utvider med nye produkter og strategiske investeringer

Getriebebau NORD GmbH & Co. KG oppnådde en solid og målrettet vekst i regnskapsåret 2019, noe som ble gjenspeilet i en økning i salget på 750 millioner euro. Investeringer i avdelinger og logistikk bidro til ytterligere stimulans. NORD ligger også godt an i den nåværende krisen. Utviklingsaktiviteter og investeringer går som planlagt, slik at NORD kan beholde posisjonen som en sterk partner i drivteknologisektoren.

NORD utvider med nye produkter og strategiske investeringer
NORD-Condition-Monitoring.jpg: Med innovasjoner for Industry 4.0-klare drivløsninger og strategiske investeringer økte NORD DRIVESYSTEMS salget med 750 millioner euro i fjor.

NORD DRIVESYSTEMS er nå i ferd med å utvide kontorkapasiteten i den kinesiske byen Suzhou med 2400 m2, samtidig som de utvider monterings- og logistikkanleggene og lakkeringsavdelingen for industrigirenheter i Waunakee i USA. I tillegg ble produksjonen betydelig utvidet med ferdigstillingen av en ny motorfabrikk i Wiechlice i Polen. Avdelinger for motormontering og statorproduksjon ble satt i drift på et areal på ca. 10 000 m2. Kun 40 km unna, ved Nowa Sól-anlegget, bygges for øyeblikket et ekstra areal på 10 000 m2 som skal brukes til produksjon, montering og logistikk. Dette skal stå ferdig ved utgangen av 2020. Fra begynnelsen av 2021 skal NORD også bygge et automatisk lager for små deler, emballeringsstasjoner, en logistikkbygning samt tilknyttede mottaks- og distribusjonsavdelinger ved anlegget i Bargteheide.

Innovasjon og utvidelse av porteføljen
I fjor lanserte NORD DRIVESYSTEMS en rekke innovasjoner innen drivteknologi. Ved å utvide produktporteføljen har NORD tatt høyde for viktige, fremtidige aspekter som Industry 4.0 og energieffektivitet, samtidig som de har økt mangfoldet i drivløsningene. Nye NORDAC PRO SK 500P representerer en milepæl innen frekvensomformere, med optimal funksjonalitet, konnektivitet og modularitet. I tillegg til flere egenskaper og større ytelse, bruker den nye generasjonen omformere den anerkjente NORDAC-parameterstrukturen. Omformerne er også fysisk og funksjonsmessig nedoverkompatible.

Høy ytelse på alle nivåer
En ny IE5+-synkronmotor med betydelig høyere energieffektivitet er lagt til i sortimentet med elektriske motorer. På grunn av denne motorens konstante ytelse i alle operasjonsområder, er den ekstra godt egnet til bruk i intralogistikk og til å redusere antall varianter. NORDCON APP er interessant for alle brukere av drivteknologi. For første gang tilbyr appen en mobil løsning for idriftsetting og service av alle NORD-drev, noe som gjør både installasjon, vedlikehold og feilsøking raskere. Blant de tyngre produktene har MAXXDRIVE-industrigirserien fått et nytt tilskudd med MAXXDRIVE® XT, noe som gir en ytterligere oppgradering av det anerkjente modulsystemet for applikasjoner med høy termisk kapasitet.

Konsepter for tilstandsovervåking og forebyggende vedlikehold setter prikken over i-en på utvidelsen av sortimentet. Med dette er NORD i stand til å implementere kostnadseffektive løsninger for å oppdage utillatelige driftstilstander på et tidlig tidspunkt, og dermed unngå uplanlagt nedetid for både små girmotorer og store industrigirenheter.

En pålitelig partner innen drivteknologi
NORD DRIVESYSTEMS har vært en pålitelig samarbeidspartner for bransjen i over 55 år. NORD er et middels stort, familieeid selskap som konstant utvikler nye, innovative produkter og serviceløsninger innen drivteknologi. Kompetente ingeniører i 36 land gir rådgivning til kunder fra over 100 bransjer, samtidig som pålitelige produksjons- og logistikkapasiteter i Tyskland, Europa, Asia og Nord-Amerika – og et verdensomspennende nettverk av monterings- og serviceanlegg – gir stabilitet, også i vanskelige situasjoner.


NORD utvider med nye produkter og strategiske investeringer
NORD-Industriegetriebe-MAXXDRIVE-XT.jpg: MAXXDRIVE-industrigirserien har fått et nytt tilskudd med MAXXDRIVE® XT, noe som gir en ytterligere oppgradering av det anerkjente modulsystemet for applikasjoner med høy termisk kapasitet.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne