www.engineering-norge.com
Seeq

Seeq utvider støtten til olje- og gassindustrien med WITSML og CygNet-koblinger

Seeqs utvidede støtte for datalagringssystemer i olje- og gassindustrien muliggjør avansert analyse og raskere, databaserte beslutninger i dagens utfordrende situasjon.

Seeq utvider støtten til olje- og gassindustrien med WITSML og CygNet-koblinger

Seeq Corporation
er en ledende aktør innen avansert analyseprogramvare for produksjon og tingenes internett i industrien (IIoT). Selskapet lanserer nå Seeq-koblinger til datalagringssystemene CygNet enterprise SCADA og WITSML. Seeqs omfattende utvalg applikasjoner for analyse av produksjonsdata inkluderer Workbench for brukervennlig avansert analyse, Organizer for publisering av innsikt i rapporter og på dashbord, og Data Lab for tilgang til Python-biblioteker. Seeq-applikasjonene gir ingeniører og eksperter muligheten til å raskt undersøke, samarbeide og dele kunnskap for å forbedre drifts- og forretningsresultatene.

Ifølge CygNet har SCADA-plattformen, som er utviklet spesielt for olje- og gassindustrien, en hurtigstartfunksjon som forkorter distribusjonstiden, sparer millioner av dollar i implementeringskostnader, reduserer risikoen ved IT-prosjekter og gir bransjens korteste tidsperspektiv for lønnsomhet. Kunder som bruker Seeq sammen med CygNet vil få raskere innsikt med prediktiv, diagnostiserende og beskrivende analyse.

Wellsite Information Transfer Markup Language (WITSML) er et bransjeinitiativ for åpne og fritt tilgjengelige standardgrensesnitt for dataoverføring fra rigger til kontorene til operatører, serviceselskaper og integratorer. Det brukes også til å dele informasjon med partnere, leverandører og myndigheter.

«Seeq-tilkoblinger til disse datakildene i olje- og gassindustrien vil hjelpe selskapene med å bruke avansert analyse til å ta databaserte beslutninger i en kritisk periode for bransjen», sier Will Knight, Global Lead for Seeq Partner Programs. «Behovet for innovasjon er enormt, så vi setter stor pris på at systemintegratorene vi samarbeider med, for eksempel TIGA, hjelper kundene med å finne verdien i dataene deres.»

TIGA er basert i Houston i Texas, og er en systemintegrator med dyp forståelse for utfordringene som olje- og gasskunder står overfor når de leter etter verdifull informasjon i enorme datamengder. «Vi hjelper kundene våre med å bruke CygNet og Seeq til å nyttegjøre dataene sine for å øke innovasjonen, transformasjonen og kostnadsbesparelsene i organisasjonene sine», sier John Miller, administrerende direktør i TIGA. «I tillegg vil WITSML-koblingen gi tilgang til driftsdata, noe som øker verdien og kostnadsbesparelsene for kundene.»

Muligheten for operatører som bruker Seeq med WITSML-systemer, øker den innledende verdien fra initiativer for å sammenstille og visualisere brønndata. Seeqs støtte for WITSML gir større muligheter for sluttbrukerne, ved å eliminere problemet med ingeniørenes mangel på tid og verktøy for avanserte undersøkelser og analyse. Prosessingeniører og eksperter kan nå analysere nåværende og tidligere boring, fullførte prosjekter og brønnintervensjoner, for eksempel for å gjennomføre årsaksanalyse for utstyrsfeil og optimalisere ytelsen.

Alle Seeqs nettleserbaserte applikasjoner – Organizer, Workbench og Data Lab – kan kobles til en delt Seeq-server for å forenkle samarbeidet, få tilgang til tilkoblede datakilder og muliggjøre administrativ kontroll. For eksempel kan grafikken som opprettes i Data Lab vises i Organizer Topics. Data som er modellert i Workbench er tilgjengelige for Data Lab-brukere, mens Data Lab-algoritmeresultatene er tilgjengelige for bruk i de andre Seeq-applikasjonene.

«Seeq fortsetter å lansere overbevisende analyseløsninger for kunder innen prosessproduksjon og Industry 4.0-virksomhet», sier Janice Abel, Principal Analyst i ARC Advisory Group. «Kunder som investerer i IIoT og smartproduksjon har et konstant behov for raskere og bedre innsikt fra Seeq.»

Seeq annonserte i desember 2019 at de hadde fått Azure Marketplace. I tillegg til støtten for AWS og Microsoft Azure samarbeider Seeq med mange leverandører av prosessautomasjon for å støtte lokal distribusjon ved å koble til systemer fra OSIsoft, Siemens, GE, ABB, Honeywell, Inductive Automation, AVEVA, AspenTech og Schneider Electric med flere.

Du finner mer informasjon om Seeq på www.seeq.com.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne