www.engineering-norge.com
Seeq

Seeq utnevnt som finalist i Energy Microsoft Partner of the Year 2020

Seeq Corporation er en ledende aktør innen avansert analyseprogramvare for produksjon og tingenes internett i industrien (IIoT). Selskapet annonserte i dag at det er utnevnt som finalist til prisen Energy Microsoft Partner of the Year 2020. Seeq har fått denne æren sammen med andre av Microsofts fremste partnere fra hele verden, og begrunnelsen er selskapets fremragende innovasjon og implementering av løsninger for kundene, basert på Microsoft-teknologi.

Seeq utnevnt som finalist i Energy Microsoft Partner of the Year 2020


«Vi er svært glade for denne utnevnelsen på bakgrunn av samarbeidet vårt med Microsoft for å hjelpe energikunder med den digitale overgangen», sier Megan Buntain, Director of Cloud Partnerships i Seeq. «Vi har lykkes på grunn av teamets investeringer i integrering med Microsoft Azure, Microsoft 365 og andre skytilbud fra Microsoft.»

Prisutdelingen Microsoft Partner of the Year anerkjenner Microsoft-partnere som har utviklet og levert eksepsjonelle, Microsoft-baserte løsninger i løpet av det siste året. Det deles ut priser i flere forskjellige kategorier, og prisvinnerne velges blant over 3300 innsendte nominasjoner fra over 100 land. Seeq ble utnevnt til finalist for sine fremragende løsninger og tjenester i energisektoren.

Prisen Energy Partner of the Year deles ut til en partnerorganisasjon som gjør en ekstra god jobb med å levere innovative og unike tjenester eller løsninger basert på Microsoft-teknologi til energiselskaper – blant annet selskaper innen olje og gass, strøm og offentlige tjenester, gruvedrift og fornybare produkter – og fremstår som en ledende innovatør i sin bransje.

«Det er en ære å utnevne finalister og vinner av Energy Microsoft Partner of the Year 2020», sier Darryl Willis, Vice President for energi i Microsoft. «Disse partnerne gjør det lille ekstra og leverer raske løsninger på de kompliserte utfordringene som energiselskaper over hele verden møter. Dette gjelder alt fra virtuell kommunikasjon og samarbeid til å hjelpe kundene med å realisere potensialet sitt med Azure-skytjenester. Jeg er stolt av å kunne anerkjenne og gratulere prisvinneren og finalistene i energikategorien.»

 Du finner mer informasjon om Seeq på www.seeq.com.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne