www.engineering-norge.com
Seeq

Seeq avslutter Series B-finansieringen og tar inn Cisco Investments som ny investor i god vekstperiode

Cisco Investments gjør som Saudi Aramco Energy Ventures, Altira Group, Chevron Technology Ventures og Next47, og går inn med finansiering av Seeqs produkt- og markedssatsning.

Seeq avslutter Series B-finansieringen og tar inn Cisco Investments som ny investor i god vekstperiode

Seeq Corporation
, en ledende aktør innen produksjon og avansert analyseprogramvare for tingenes internett i industrien (IIoT), annonserte i dag at de har avsluttet Series B-utvidelsen med en investering fra Cisco Investments og eksisterende investorer. Saudi Aramco Energy Ventures, Altira Group, Chevron Technology Ventures, Second Avenue Partners, Next47, investeringsgruppen til Siemens Inc. samt andre eksisterende investorer har også gjort nye investeringer. Denne runden med investeringer setter Seeq i stand til å øke veksten som nylig ble belønnet av Inc Magazine med en 261. plass på listen over de raskest voksende selskapene i 2020, en forbedring fra 2019, da Seeq havnet på 369. plass.

Seeq hjelper ingeniører og vitenskapsfolk innen prosessproduksjon med å raskt analysere, predikere, samarbeide og dele kunnskap for å forbedre produksjonsresultatene. Seeqs kunder kommer fra olje og gass, legemiddelindustri, kjemisk industri, energi, gruvedrift, næringsmiddelindustri og andre prosessindustrier. Denne finansieringen vil fremskynde veksten i Seeqs utviklings-, salgs- og markedsføringsressurser, og bidra til å øke selskapets tilstedeværelse i andre land.

«Vi er fornøyde med å få støtte fra Cisco til å avslutte Series B-finansieringen og hjelpe produsenter med å ta databaserte beslutninger», sier Steve Sliwa, adm.dir. og medgrunnlegger i Seeq. «Med Seeq er det slutt på store mengder data med lite nyttig informasjon. Kundene kan bruke 80–90 % av tiden til å levere gode tjenester, i stedet for å bruke tid på å finne, bearbeide og beregne data.»

«Cisco Investments er glade for å kunne hjelpe Seeq i jobben med å gi kundene avansert datavitenskap som forbedrer drifts- og forretningsresultatene», sier Amit Chaturvedy, seniordirektør for Corporate Development og Cisco Investments. «Seeqs evne til å levere verdifulle løsninger til industrien går godt sammen med Ciscos fokus på IoT og overgangen til digitale tjenester.»

Når den avsluttes, vil Series B-utvidelsen for Seeq øke kapitaliseringen med ca. 30 mill. dollar, noe som kommer i tillegg til tidligere Series B-finansiering ledet av Altira Group og Saudi Aramco Energy Ventures. Det totale beløpet som er investert i Seeq siden opprettelsen er dermed ca. 65 mill. dollar.

Seeqs omfattende utvalg applikasjoner for analyse og deling av produksjonsdata inkluderer Workbench for brukervennlig avansert analyse, Organizer for publisering av rapporter og dashbord, og Data Lab for tilgang til Python-biblioteker.

Seeq er tilgjengelig over hele verden via et globalt partnernettverk av systemintegratorer som leverer opplæring og videresalgsstøtte for Seeq i over 40 land, i tillegg til direktesalgsorganisasjonen i Nord-Amerika og Europa.

Seeqs raske vekst drives delvis av samarbeidsavtalene og arbeidet innen skybasert databehandling. Seeq er tilgjengelig på AWS Marketplace, er AWS Industrial Competency Partner og støtter mange datalagringstjenester, inkludert Amazon Redshift, S3, pluss maskinlæring i SageMaker, og andre tjenester.

Seeq har vært tilgjengelig på Azure Marketplace siden 2018 og var nylig finalist i kåringen Microsoft Energy Partner of the Year 2020. Støtten for Azure-tjenester omfatter Azure Synapse, Azure Data Lake, Azure Data Explorer, Azure Time Series Insights, Azure Notebooks for integrering av maskinlæring, og Power Automate.

I tillegg til skysamarbeid kan Seeq kobles til et omfattende utvalg lokalplasserte datalagringsplattformer fra automatiseringsleverandører, blant annet OSIsoft, Siemens, GE, Honeywell, Emerson Automation Solutions, Inductive Automation, AVEVA, AspenTech, Yokogawa, med flere.

Du finner mer informasjon om Seeq på seeq.com.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne