www.engineering-norge.com
Seco Tools

Seco Tools legger til en ny fres, Turbo 16 hjørnefres, i sin Turbo-portefølje

Med et stadig økende press på å øke produktiviteten og holde bearbeidingskostnadene nede har trygge prosesser og lang levetid for verktøyet aldri vært viktigere. Den nye Turbo 16 fra Seco Tools tar nye steg på begge punkter.

Seco Tools legger til en ny fres, Turbo 16 hjørnefres, i sin Turbo-portefølje

Turbo 16 group image.jpg

Takket være en imponerende liste over optimaliserte funksjoner leverer fresen eksepsjonell verktøy ytelse for en rekke bruksområder og materialer. Jevn fresing og lave skjærekrefter betyr redusert strømforbruk og verktøyslitasje – levetiden for verktøyet kan faktisk økes med opptil 130 %.

Turbo 16 sikrer også høy produktivitet – den eksepsjonelt tett tannede versjonen på utvalgte freser øker materialavsponingen betydelig, med opptil 50 %. Et bredt utvalg av grunn- og direktepressede skjær gir Turbo 16 en enestående fleksibilitet, mens fresekroppene er laget av korrosjonsbestandig verktøystål. De har interne kjølekanaler og diametre fra 25 til 250 mm. De er kompatible med en rekke forskjellige koblinger samt standard roterende holdere.

For å bevise at Turbo 16 virkelig er bygd for fremtiden, er skjærene de første Seco Tools-produktene som har Data Matrix-merking. Disse kodene kan brukes til å lagre produkt- og partiinformasjon, og de kan leses av med den nye smarttelefonappen Seco Assistant.

For mer informasjon om Turbo 16 kan du kontakte din lokale Seco representant eller besøke produktsiden vår for Turbo 16 på www.secotools.com.

https://tekinfo.link/r5b84914372

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne